Doğurdum ama çok kotuyum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gülperi tarafından oluşturulan Doğurdum ama çok kotuyum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,233 kez görüntülenmiş, 38 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğurdum ama çok kotuyum
Konbuyu başlatan Gülperi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gülperi

Gülperi

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah hayırlı olsun bizim içinde öpersin o pembis yanaklarından😚 sanada geçmiş olsun canım iyi olursun inşallah
Maşallah hayırlı olsun bizim içinde öpersin o pembis yanaklarından😚 sanada geçmiş olsun canım iyi olursun inşallah🥰
Olur cnm öperim saol cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok geçmiş olsun canım gözün aydın Allah'ım analı babalı büyütmeyi nasıp etsin baş ağrısı için türk kahvesi içmeyi dene bel ağrısı içinde belini destekle otururken bir süre agiriyo daha sonra ağrıların azalır inşallah 🥰 sağ salim alayım bende kızımı kucağıma kız doğurdum diyen duyunca yüreğim hop ediyo sabırsız bekliyorum bende kızımı 💝
Amin inşallah sende sağ Salim alırsın kucagina

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Oy yerim onun pempis yanağını sezaryen doğum mu oldu canım çok geçmiş olsun ay nasıl doğum yapicaz bilmiyorum ya genel mi spinal mi
İkisi arasında ki fark ne canim bilmediğim için soruyorum benim sipinal di bebeğimi gördüğüm o anı hicbirseye değişmem çektiğim ağrılara rağmen o anı tekrar yaşasam yok demem genel dediğin uyuttuklarimi eğer oysa bence spinal olmalisin

Kizlar doğurdum pesembe günü ama ve k Ör geciyo bel ağrısı baş ağrısı öldürecek bni oturup ağlıyor um resmen ama kizim iyi çok şükür pempis yanaklı bir kızım oldu Allah'ın izniyle
Gözünüz aydın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allahım pembis yanaklarda. Öpüyorum

Aynn çok tatlı ama ağrılardan sevebilyomki desene

Sezeryan cnm baş ağrısı sırt ağrısı ölüyorum hic
Bol bol kahve iç canim bol sıvı tuket

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
İkisi arasında ki fark ne canim bilmediğim için soruyorum benim sipinal di bebeğimi gördüğüm o anı hicbirseye değişmem çektiğim ağrılara rağmen o anı tekrar yaşasam yok demem genel dediğin uyuttuklarimi eğer oysa bence spinal olmalisin

Gözünüz aydın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allahım pembis yanaklarda. Öpüyorum
Canım sen spinal yaptın ya exra ücret aldilarmi senden

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank

Bol bol kahve iç canim bol sıvı tuket
Genelde uyutuyorlar canım odaya alıyor lar odada acı cekiyorsun spinal bilmiyorum ben nasıl

Canim beni acil aldılar fiyat bile sormadım taburcu olurken de eşim 4200 ödemiş o da bilmez sormamistir
Sağol canım

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Belden uyuşturarak yani prenses doğum sadece sezeryanda kullanmıyorlar normal doğumdada kullanıyorlarmış ve ek ücret ödeniyormuş doktor bana broşürünü vermişti

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar doğurdum pesembe günü ama ve k Ör geciyo bel ağrısı baş ağrısı öldürecek bni oturup ağlıyor um resmen ama kizim iyi çok şükür pempis yanaklı bir kızım oldu Allah'ın izniyle
Allah bagişlasin gülüm bebeğini sana
YENİ doğum ettigin için soğuk su içme baş ağrısı yapar yani soguksudan kastım normal su yani ılık su iç bel agrisida birkaç haftaya geçer canm

...

Moderator
Mod
rank
Geçmiş olsun canım.Rabbim bebeğini hayırlı sağlıklı uzun ömürlü etsin.Bir gecemi kaldınız hastanede.Tam bayılmaylamı doğum oldu kuzum.💐💐

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Peki doktorun sana mı bıraktı tercihi ben tekrar dogursam yine spinal isterim hakkında hayırlısı olsun cnm kaç haftalık oldun
Benim bebek ilk acil sezaryen doğum oldu genel anestezi verirken bebeği kaybediyorlar di canım şimdi Spinal olanı sordum hani bazı anneler bebeği görebiliyor ya doğum anında onun ücreti varmı yoksa aynı mı diye sordum doktor öyle söyledi canım bana bırakmadı ilk doğumda acil ameliyat a aldi

Tüm sayfalar yüklendi.