Doğurdum ama çok kotuyum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gülperi tarafından oluşturulan Doğurdum ama çok kotuyum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,233 kez görüntülenmiş, 38 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğurdum ama çok kotuyum
Konbuyu başlatan Gülperi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gülperi

Halitcan

Kayıtlı Üye
rank
Seninde hayırlı olsun cnm nasıl oldun bn çok kötüyüm ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Öyle yapıyorum ama.gec ek bilmiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım sipinal anestezi olduysan bu baş ağrısı 2 hafta sürer ben de baş ağrısı yaptı bol bol su iç
Kafeteyin içeren içecekler tüket mesela kahve kahve dediysem türk kahvesi değil diğer kahveleri neskafe falan onlar iyi geliyor

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar doğurdum pesembe günü ama ve k Ör geciyo bel ağrısı baş ağrısı öldürecek bni oturup ağlıyor um resmen ama kizim iyi çok şükür pempis yanaklı bir kızım oldu Allah'ın izniyle
Masallah yerim onu bennn😇😇❤❤🧿🧿 ah be kuzum benim sende toparlarsn insallh bir an önce ya üzüldüm😔😔😔

Gülperi

Kayıtlı Üye
rank

Atlasin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar doğurdum pesembe günü ama ve k Ör geciyo bel ağrısı baş ağrısı öldürecek bni oturup ağlıyor um resmen ama kizim iyi çok şükür pempis yanaklı bir kızım oldu Allah'ın izniyle
Gecmis olsun allah bebisin omrunu uzun etsin insallah spinal anesteziyse bas agrisina sekersiz kahve ve bitter cikolata ye dedi doktor bol bol yedim cok sükür hissetmedim ama belden igne yaptiklari icin 3 hafta bel agrim cok oldu her güzelligin bir zorlugu var cnm buda geçicek

Gülperi

Kayıtlı Üye
rank
Gecmis olsun allah bebisin omrunu uzun etsin insallah spinal anesteziyse bas agrisina sekersiz kahve ve bitter cikolata ye dedi doktor bol bol yedim cok sükür hissetmedim ama belden igne yaptiklari icin 3 hafta bel agrim cok oldu her güzelligin bir zorlugu var cnm buda geçicek
İnsallh cnm geçer ya bnde kahve içtim hep şu an iyiyimmbiraz insanın neresi agrirsa canı orda valla bide gaz hlaan çıkmadı taburcu olcammbugun neyapmammlazim bilgin varmi

Atlasin annesi

Kayıtlı Üye
rank
İnsallh cnm geçer ya bnde kahve içtim hep şu an iyiyimmbiraz insanın neresi agrirsa canı orda valla bide gaz hlaan çıkmadı taburcu olcammbugun neyapmammlazim bilgin varmi
Bnde hastanedeyken doktor tuvalete cikamadiysan burgun daha burdasin demisti iki gun yatmama ragmen cok bunalmistim sirf kurtulmak icin ciktim tuvalete dedim eve gelince kefir ve kiraz sapi aldirdim aktardan kaynatip ictim ayni gün rahatlatti beni

Tüm sayfalar yüklendi.