Hemde ne ağrı Allahım dusmanimin başına vermesin birdaha normal dogurabilmek için elimden geldgnce ara verecem insllh Allah'ın izniyle ağrı dinmek bilmiyr oğlum susmuyor gazı var bnm öyle bişey yemedigim halde bağırsaklarım durmadan gurulduyor sismisim kabız olmuşum tuvalette cikamiyrum ne yapmam lazım bı fikir verin bunlardan kurtulmak icn lavma da kullandım boş ise yaramdi pekCanlarim hepinize tek tek cok tesekkur ederim iyiki varsinix ya valla cok siktiriyorum heryerini ama uyanmıyoranca altini acarken yakalayablrsem o ara memeyi vermeye çalışıyorum emerken baya iyi cekiyor ama daha tam inmedi sutum sadece seffaf damla geliyor simdilik siringayla zorla mama veriyoruz . Otursam kalkamyorum kalksam oturamiyorum dikis acisi cok fena
evdeki 4 yasindaki kızım beni cok yoruyor sinirlendiriyir ben ayaga kalkamiyorum sen gotur beni tuvalete diyor herseyi yokusa suruyor hastaneye geldi bizle kaldi eve gitmedi bi turlu hep aksilik yapti gecelere kadar rezil olduk hastanede en sin doktora dedim ben bi gun daha kalamam rezil ilduk dedim evdeyiz smdi bakalm son durumlar böyle