Dogurdum canlarım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gizemrüya tarafından oluşturulan Dogurdum canlarım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,650 kez görüntülenmiş, 62 yorum ve 28 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dogurdum canlarım
Konbuyu başlatan Gizemrüya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Helin in annesi

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Canlarim hepinize tek tek cok tesekkur ederim iyiki varsinix ya valla cok siktiriyorum heryerini ama uyanmıyor 😣 anca altini acarken yakalayablrsem o ara memeyi vermeye çalışıyorum emerken baya iyi cekiyor ama daha tam inmedi sutum sadece seffaf damla geliyor simdilik siringayla zorla mama veriyoruz . Otursam kalkamyorum kalksam oturamiyorum dikis acisi cok fena😖 evdeki 4 yasindaki kızım beni cok yoruyor sinirlendiriyir ben ayaga kalkamiyorum sen gotur beni tuvalete diyor herseyi yokusa suruyor hastaneye geldi bizle kaldi eve gitmedi bi turlu hep aksilik yapti gecelere kadar rezil olduk hastanede en sin doktora dedim ben bi gun daha kalamam rezil ilduk dedim evdeyiz smdi bakalm son durumlar böyle
Hemde ne ağrı Allahım dusmanimin başına vermesin birdaha normal dogurabilmek için elimden geldgnce ara verecem insllh Allah'ın izniyle ağrı dinmek bilmiyr oğlum susmuyor gazı var bnm öyle bişey yemedigim halde bağırsaklarım durmadan gurulduyor sismisim kabız olmuşum tuvalette cikamiyrum ne yapmam lazım bı fikir verin bunlardan kurtulmak icn lavma da kullandım boş ise yaramdi pek

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Uzun uzun hikayemi anlatacam ama smdilik dogurdum bunu bilin istedim🥰 ama benim oglan cok tembel ne meme ne mama ne biberon ne şırınga hicbirini istemyor😖😖😖1 saat kadar once emdi biraz smdi gene uyuyor🙄 mamayi verince yuzunu buruşturuyor aptamil almıştık halbuki anlamadm😣 aslinda emse cok guzel cekiyor ama emmiyor uyuyor hep son durumlar böyle bakalm😖😖
Düzelir canını sıkma Rabbim analı babalı büyütsün Gizemcim 💕

...

Moderator
Mod
rank
Hemde ne ağrı Allahım dusmanimin başına vermesin birdaha normal dogurabilmek için elimden geldgnce ara verecem insllh Allah'ın izniyle ağrı dinmek bilmiyr oğlum susmuyor gazı var bnm öyle bişey yemedigim halde bağırsaklarım durmadan gurulduyor sismisim kabız olmuşum tuvalette cikamiyrum ne yapmam lazım bı fikir verin bunlardan kurtulmak icn lavma da kullandım boş ise yaramdi pek
Geçmiş olsun canım benim.Kabızlık için kayısı kompostosu çok iyi geliyor.Seferde üç dört su bardağı iç.Birde akşam yatmadan iki kaşık zeytinyağıda içebirsin içine limon damlatıp.

Kevser55

Kayıtlı Üye
rank
Uzun uzun hikayemi anlatacam ama smdilik dogurdum bunu bilin istedim🥰 ama benim oglan cok tembel ne meme ne mama ne biberon ne şırınga hicbirini istemyor😖😖😖1 saat kadar once emdi biraz smdi gene uyuyor🙄 mamayi verince yuzunu buruşturuyor aptamil almıştık halbuki anlamadm😣 aslinda emse cok guzel cekiyor ama emmiyor uyuyor hep son durumlar böyle bakalm😖😖
Gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütmenizi nasip etsin İnşallah🥰Canım sürekli uyumasına izin verme yarım saate blr uyandır zorla doyur karnını yoksa sarılık olur Allah korusun

Canlarim hepinize tek tek cok tesekkur ederim iyiki varsinix ya valla cok siktiriyorum heryerini ama uyanmıyor 😣 anca altini acarken yakalayablrsem o ara memeyi vermeye çalışıyorum emerken baya iyi cekiyor ama daha tam inmedi sutum sadece seffaf damla geliyor simdilik siringayla zorla mama veriyoruz . Otursam kalkamyorum kalksam oturamiyorum dikis acisi cok fena😖 evdeki 4 yasindaki kızım beni cok yoruyor sinirlendiriyir ben ayaga kalkamiyorum sen gotur beni tuvalete diyor herseyi yokusa suruyor hastaneye geldi bizle kaldi eve gitmedi bi turlu hep aksilik yapti gecelere kadar rezil olduk hastanede en sin doktora dedim ben bi gun daha kalamam rezil ilduk dedim evdeyiz smdi bakalm son durumlar böyle
Ay kuzum kardeşini kıskanıyor dur canım sen onu emzirmeye felan çalışınca seni kisniyordur🥰

Efsane1999

Kayıtlı Üye
rank
Canımm gözün aydın bende dogum yaptım çok şükür iyiyiz

Sümeyyenur nur

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim bebekte öyleydi mama özellikle aptamili sevmedi.. ama başka markalar da var onlarida sevmedi.. bilemiyorum anne sütü daha seviyordu 2 yıl emdi

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Uyandır uyandır emzir canım mama verme seni emsin, bu aradaaaa çok sevindimmm hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın çok çok sevindim 🥰🥰

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Coook. Geçmiş olsun canım gözün aydın Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin hikayeni bekliyoruz bende giremiyorum kızım dan fırsat bulamıyorum iki de okula giden çocuk TLF zor alıyorum Sen zorla da olsa uyandır besle kan şekeri düşer canım dikkat et

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kuzum ama zorla da olsa emzir uyandır Allah korusun sarılık olmasın

Tüm sayfalar yüklendi.