Doğurdum çok şükür♥️♥️♥️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde ... tarafından oluşturulan Doğurdum çok şükür♥️♥️♥️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,465 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 18 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Doğurdum çok şükür♥️♥️♥️
Konbuyu başlatan ...
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan GüLüCüK

Batmanli

Kayıtlı Üye
rank
Güzel anneler çok şükür doğumum oldu😘Ağrım var.Hepinize dua lar ettim.Sizlerde sağlıkla kucağınıza alın inşaALLAH bebişlerinizi.😍Güzel dualarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Hepinizi öpüyorum.😘😘♥️
Gözün aydın canım darısı bize inşallah 🤲

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Güzel anneler çok şükür doğumum oldu😘Ağrım var.Hepinize dua lar ettim.Sizlerde sağlıkla kucağınıza alın inşaALLAH bebişlerinizi.😍Güzel dualarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Hepinizi öpüyorum.😘😘♥️
Hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı büyütsün 🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İsmi neydi bebişin 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İsmi neydi bebişin 🥰

Kehribal

Kayıtlı Üye
rank
Gözünaydin canım ya Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı başımızaaaa

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Gözün aydın kuzum Allah analı babalı büyütsün darısı bize inşallah 🙏🏻❤️

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

SemaKayra

Kayıtlı Üye
rank
Gözün aydın cnm
Gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah Rabbim sanada acil şifalar versin 😊

Tüm sayfalar yüklendi.