Doğurdum kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Beyza🥰 tarafından oluşturulan Doğurdum kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,590 kez görüntülenmiş, 66 yorum ve 21 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğurdum kızlar
Konbuyu başlatan Beyza🥰
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beyza🥰

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Bana dua eden herkesten Allah razı olsun ben doğurdum kızlar darısı başınıza inşallah minik prensesime kavuştum biraz erken oldu ama inşallah kendini toparlar 🥰👼🏻
Canım benim sabırsız oluyor bu kızlar :) benim kızda 34. Haftada gelmek istedi ama ignelerle tuttular. Şimdide 37+3 olduk gelmek bilmiyor :) Allahım Analı Babalı Büyütsün inşallah. Saglık Durumu Nasıl İyidir inşallah. 35 haftalık olmuş muhtemelen iyidir 🤲 inşallah iyidir kuzucum. Bende çok sabırsızlanıyorum prensesime kavuşmak için o duyguyu tatmak muhteşem birşeydir. İlk o an yanına veriyorlar ya o anın tarifi ve benzeri yoktur kesin.Bahtı Kaderi Güzel Olsun İnşallah Canım Benim 🤲🤲🤲💜

Beyza🥰

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim sabırsız oluyor bu kızlar :) benim kızda 34. Haftada gelmek istedi ama ignelerle tuttular. Şimdide 37+3 olduk gelmek bilmiyor :) Allahım Analı Babalı Büyütsün inşallah. Saglık Durumu Nasıl İyidir inşallah. 35 haftalık olmuş muhtemelen iyidir 🤲 inşallah iyidir kuzucum. Bende çok sabırsızlanıyorum prensesime kavuşmak için o duyguyu tatmak muhteşem birşeydir. İlk o an yanına veriyorlar ya o anın tarifi ve benzeri yoktur kesin.Bahtı Kaderi Güzel Olsun İnşallah Canım Benim 🤲🤲🤲💜
Saol canım Allah razı olsun 2600 doğdu çok şükür iyi ama biraz kövezde kalması lazım Allah'ım hayırlı doğum nasip etsin inşallah 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allahım analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah sağ salim bize de o günleri göstersin inşallah 🥰
Anın canım inşallah 🥰

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Saol canım Allah razı olsun 2600 doğdu çok şükür iyi ama biraz kövezde kalması lazım Allah'ım hayırlı doğum nasip etsin inşallah 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Anın canım inşallah 🥰
Toparlanır kuzucum kısa sürede Allahın İzniyle. 2.600 kg dogmuş çok kötü degil. Çok tutmazlar küvesde tahminimce. Saglıgı yerinde ya şükürler olsun :) ayy çok heyecanlandım şimdi 😍

Beyza🥰

Kayıtlı Üye
rank
Toparlanır kuzucum kısa sürede Allahın İzniyle. 2.600 kg dogmuş çok kötü degil. Çok tutmazlar küvesde tahminimce. Saglıgı yerinde ya şükürler olsun :) ayy çok heyecanlandım şimdi 😍
İnşallah canım çok özledim kızımı sağlıkla kucağıma da alırım inşallah 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.