Doğurdum🙏❤️😀

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Seçilllllll tarafından oluşturulan Doğurdum🙏❤️😀 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,320 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğurdum🙏❤️😀
Konbuyu başlatan Seçilllllll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan حببتى❤️

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar salı günü dogum yaptım. Dün taburcu olduk bugün 3 günlüğüz☺️ normal doğum oldu suni verdiler 1 gün öncesinde 5 cm açılmam varı burda yazmıştım. Doktorum 2 3 saat icinde dogurursun demişti öyle de oldu. Ama suni mahvetti beni son 1 saat kala cok arttırdılar. Öldüm öldüm dirildim. Başladım ağlamaya dayanamıyorum diye sizleri korkutmak istemem ama cok acı verici. Ama dogumun daha cabuk olmasını saglıyo. Sonra doguma aldılar bi 10 dk icinde kızımı aldım kucagıma. Oglum da bu kadar zorlanmamıstm ama kızm da cok zorlandım. Allahım sizlere hayırlı kolay dogumlar nasip etsin inşallah bu yolda kimseyi koymasın cok sükür kızım ve ben saglıklı bi şekilde evimize geldik anne olmak kolay degıl onun yüzüne bakınca herseyi unutuyorum🌼🥰
Geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşaAllah bebişini

Mariya'm

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar salı günü dogum yaptım. Dün taburcu olduk bugün 3 günlüğüz☺️ normal doğum oldu suni verdiler 1 gün öncesinde 5 cm açılmam varı burda yazmıştım. Doktorum 2 3 saat icinde dogurursun demişti öyle de oldu. Ama suni mahvetti beni son 1 saat kala cok arttırdılar. Öldüm öldüm dirildim. Başladım ağlamaya dayanamıyorum diye sizleri korkutmak istemem ama cok acı verici. Ama dogumun daha cabuk olmasını saglıyo. Sonra doguma aldılar bi 10 dk icinde kızımı aldım kucagıma. Oglum da bu kadar zorlanmamıstm ama kızm da cok zorlandım. Allahım sizlere hayırlı kolay dogumlar nasip etsin inşallah bu yolda kimseyi koymasın cok sükür kızım ve ben saglıklı bi şekilde evimize geldik anne olmak kolay degıl onun yüzüne
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gecmis olsuuun :)) atlatmissin ne guzel ben cok rahat free takiliyordum ama su hafta bi korku aldi beni de insallah dogum yaptim diye yazabilirim ben de buraya :))

Gecmis olsuuun :)) atlatmissin ne guzel ben cok rahat free takiliyordum ama su hafta bi korku aldi beni de insallah dogum yaptim diye yazabilirim ben de buraya :))

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar salı günü dogum yaptım. Dün taburcu olduk bugün 3 günlüğüz☺️ normal doğum oldu suni verdiler 1 gün öncesinde 5 cm açılmam varı burda yazmıştım. Doktorum 2 3 saat icinde dogurursun demişti öyle de oldu. Ama suni mahvetti beni son 1 saat kala cok arttırdılar. Öldüm öldüm dirildim. Başladım ağlamaya dayanamıyorum diye sizleri korkutmak istemem ama cok acı verici. Ama dogumun daha cabuk olmasını saglıyo. Sonra doguma aldılar bi 10 dk icinde kızımı aldım kucagıma. Oglum da bu kadar zorlanmamıstm ama kızm da cok zorlandım. Allahım sizlere hayırlı kolay dogumlar nasip etsin inşallah bu yolda kimseyi koymasın cok sükür kızım ve ben saglıklı bi şekilde evimize geldik anne olmak kolay degıl onun yüzüne bakınca herseyi unutuyorum🌼🥰
Ya çok sevindim canım benim rabbim analı babalı büyütsün 😇 kaç saatte doğurdun suni sancı verince

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım gözünüz aydın 🥰🥰

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Ayyy canlarım benim cok sevindim 🤗 bebeginin ömrü uzun olsun kuzumm rabbim size bağışlasın 🙏🏻 suni berbat bisey ya ben 10 bucuk saat cektim 8 saati cok şiddetliydi düşün 😖😖😖 cok gelmiş geçmiş olsun tekrar çiçeğim 🤗🌺💋

Canımm nasılsınnn😍😍
Ya çok sevindim canım benim rabbim analı babalı büyütsün 😇 kaç saatte doğurdun suni sancı verince

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
İyi olmaya çalışıyorum kuzum bebekle ilk zamanlarımız ya alışmadık hala birbirimize sen nasılsın ben pek giremiyorum artık buraya çocuk yüzünden 😇🥰
Iyiyim hayatım 30+4 oldum doktor a gittim doktor plesanta aşağıda dedi kendini yorma bebek ve senin için tehlikelidir dedi erken doğum riski var dedi ne hayaller kurmuştum yürüyüş yapıyordum 4km falan şimdi 500metre yürüyemiyorum kasıklarım çok agriyo aynı bı lahana gibi hissediyorum kendimi canımsın seni ve bebeğini çok öpüyorum canım sevgiler ❤️🍀❤️

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Insallah duzene girer canım zor bi lohusalik gecirmezsin insallah😣
Bom bok bi lohusallık geçiyorum inanır mısın

Iyiyim hayatım 30+4 oldum doktor a gittim doktor plesanta aşağıda dedi kendini yorma bebek ve senin için tehlikelidir dedi erken doğum riski var dedi ne hayaller kurmuştum yürüyüş yapıyordum 4km falan şimdi 500metre yürüyemiyorum kasıklarım çok agriyo aynı bı lahana gibi hissediyorum kendimi canımsın seni ve bebeğini çok öpüyorum canım sevgiler ❤️🍀❤️
Canım benim sık dişini yolu yarılamışsın biliyorum son zamanlar geçmiyor ama düşünme son zamanlarım kuzum benim de rahimde incelmem vardı çocuk aşağıya düşer fazla hareket etme demişti 😂 bak şimdi çok şükür kucağımda 😇 sende bir avazda kurtul canım benim rabbim bir avazda kurtarsın 🌸 bende seni öpüyorum 🌸👩🏻‍🍼

Tüm sayfalar yüklendi.