Kizlar doğurdum dün dikizlerim felaket
F Fatmai Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 64 24 Aralık 2021 #1 Kizlar doğurdum dün dikizlerim felaket
T Tuğçem Kayıtlı Üye Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 60 24 Aralık 2021 #2 Fatmai' Alıntı: Kizlar doğurdum dün dikizlerim felaket Genişletmek için tıkla ... Rabbim sifa versin gözün aydın Allah analı babalı buyutsun
Fatmai' Alıntı: Kizlar doğurdum dün dikizlerim felaket Genişletmek için tıkla ... Rabbim sifa versin gözün aydın Allah analı babalı buyutsun
𝙰 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡ Kayıtlı Üye Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 1,663 24 Aralık 2021 #4 Fatmai' Alıntı: Kizlar doğurdum dün dikizlerim felaket Genişletmek için tıkla ... Allah analı babalı büyütsün canım .Rabbim şifa versin inşallah sezeryan mi oldu canim
Fatmai' Alıntı: Kizlar doğurdum dün dikizlerim felaket Genişletmek için tıkla ... Allah analı babalı büyütsün canım .Rabbim şifa versin inşallah sezeryan mi oldu canim
N Nur123 Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5,977 24 Aralık 2021 #5 Fatmai' Alıntı: Kizlar doğurdum dün dikizlerim felaket Genişletmek için tıkla ... Allah analı babalı büyütsün inşallah canım
Fatmai' Alıntı: Kizlar doğurdum dün dikizlerim felaket Genişletmek için tıkla ... Allah analı babalı büyütsün inşallah canım
F Fatmai Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 64 24 Aralık 2021 #6 Canım oğlum' Alıntı: Allah analı babalı büyütsün canım .Rabbim şifa versin inşallah sezeryan mi oldu canim Genişletmek için tıkla ... Evet Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Aralık 2021 Fatmai' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... Amin
Canım oğlum' Alıntı: Allah analı babalı büyütsün canım .Rabbim şifa versin inşallah sezeryan mi oldu canim Genişletmek için tıkla ... Evet Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Aralık 2021 Fatmai' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... Amin
Helin in annesi Kayıtlı Üye Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2,341 24 Aralık 2021 #7 Fatmai' Alıntı: Kizlar doğurdum dün dikizlerim felaket Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum
Fatmai' Alıntı: Kizlar doğurdum dün dikizlerim felaket Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum
4 4 Adam 1 Madam (sinem)❤ Kayıtlı Üye Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 967 24 Aralık 2021 #8 Fatmai' Alıntı: Kizlar doğurdum dün dikizlerim felaket Genişletmek için tıkla ... Gozunaydin canım allahım an ali babalı büyütsün insallah
Fatmai' Alıntı: Kizlar doğurdum dün dikizlerim felaket Genişletmek için tıkla ... Gozunaydin canım allahım an ali babalı büyütsün insallah
𝙰 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡ Kayıtlı Üye Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 1,663 24 Aralık 2021 #9 Fatmai' Alıntı: Evet Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Aralık 2021 Amin Genişletmek için tıkla ... Anladım canım Rabbim şifa versin bian evvel iylesirsin inşallah
Fatmai' Alıntı: Evet Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 24 Aralık 2021 Amin Genişletmek için tıkla ... Anladım canım Rabbim şifa versin bian evvel iylesirsin inşallah
Filiz068283 Kayıtlı Üye Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 658 24 Aralık 2021 #10 Fatmai' Alıntı: Kizlar doğurdum dün dikizlerim felaket Genişletmek için tıkla ... Allah analı babalı büyütsün inşallah ☺
Fatmai' Alıntı: Kizlar doğurdum dün dikizlerim felaket Genişletmek için tıkla ... Allah analı babalı büyütsün inşallah ☺