Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar doğurdum kızıma kavuştum merak etmeyin diye yazayım dedim bende bebiste iyi ama belinayimiz pek nazlı kızlar bu tarif çok farklıymış çok duysak rabbim herkese yasattsin
Kızlar doğurdum kızıma kavuştum merak etmeyin diye yazayım dedim bende bebiste iyi ama belinayimiz pek nazlı kızlar bu tarif çok farklıymış çok duysak rabbim herkese yasattsin
Kızlar doğurdum kızıma kavuştum merak etmeyin diye yazayım dedim bende bebiste iyi ama belinayimiz pek nazlı kızlar bu tarif çok farklıymış çok duysak rabbim herkese yasatt