Sorum var Doğurdum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Belinay Annesi tarafından oluşturulan Doğurdum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,662 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 13 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doğurdum
Konbuyu başlatan Belinay Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Baharrr

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar doğurdum kızıma kavuştum merak etmeyin diye yazayım dedim bende bebiste iyi ama belinayimiz pek nazlı kızlar bu tarif çok farklıymış çok duysak rabbim herkese yasattsin
Gözün aydin olsun tatlim Allah analı babalı büyütsün inşallah kuzum nasıl geçti dogumun kuzum

Semiha gedik

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar doğurdum kızıma kavuştum merak etmeyin diye yazayım dedim bende bebiste iyi ama belinayimiz pek nazlı kızlar bu tarif çok farklıymış çok duysak rabbim herkese yasattsin
Allahim analı babalı sağlıkla büyütsün ins gözünüz aydın 🌸🥰

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar birşey sormak istiyorrum sizlere bebiş dusunuyoruzda şimdi mi folik asit. Alınıyor bilmiyorumda
Ben hiç kullanmadım balım bilgim yok ki valla ama hakkınız da hayırlısı olur inş Rabbim gönlüne göre versin temiz yüreğine göre versin kuzum Allah in izni ile bir an önce mutlu haberleri alırsın cann❣️❣️

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Ben hiç kullanmadım balım bilgim yok ki valla ama hakkınız da hayırlısı olur inş Rabbim gönlüne göre versin temiz yüreğine göre versin kuzum Allah in izni ile bir an önce mutlu haberleri alırsın cann❣️❣️
İnşallah aşkım bebeğimi kaybetmiştim 4ay oldu inşallah herşey gönlümce olur

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim Saglıkla büyüsün inşallah. Allahım Güzel kaderler yazsın prensese. Benşm kızım da 1 hafta sonra 4. Aylık olucak dogduktan sonra resim çekilmiştik ebem doktorum o resimlere her baktıgımda duygulanıyorum. Kızlar biraz nazlı oluyor annesi benim kız hala nazlı 😁😍🤦‍♀️

Tüm sayfalar yüklendi.