Amin cümlemizin inşallah ☺️❣️
Dilek4747 Kayıtlı Üye Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 823 28 Ağustos 2022 #11 Vecihe' Alıntı: Amin cümlemizin inşallah Genişletmek için tıkla ...
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 28 Ağustos 2022 #12 Vecihe' Alıntı: Darısı başınıza inşallah normal die yattım acil sezaryena alındım Allah Bi ayazda kurtarsın sizleri oğlumu göremedim ama kakasını yemiş kuvezde Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın kuzum Rabbim analı babalı büyütsün inşallah tez zamanda minipine kk kavuş
Vecihe' Alıntı: Darısı başınıza inşallah normal die yattım acil sezaryena alındım Allah Bi ayazda kurtarsın sizleri oğlumu göremedim ama kakasını yemiş kuvezde Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın kuzum Rabbim analı babalı büyütsün inşallah tez zamanda minipine kk kavuş
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 28 Ağustos 2022 #13 Vecihe' Alıntı: Darısı başınıza inşallah normal die yattım acil sezaryena alındım Allah Bi ayazda kurtarsın sizleri oğlumu göremedim ama kakasını yemiş kuvezde Genişletmek için tıkla ... Hayırlı evlat olur inşallah canım gözün aydın olsun
Vecihe' Alıntı: Darısı başınıza inşallah normal die yattım acil sezaryena alındım Allah Bi ayazda kurtarsın sizleri oğlumu göremedim ama kakasını yemiş kuvezde Genişletmek için tıkla ... Hayırlı evlat olur inşallah canım gözün aydın olsun
Ç Çiçek20 Kayıtlı Üye Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 2,329 31 Ağustos 2022 #14 Vecihe' Alıntı: Darısı başınıza inşallah normal die yattım acil sezaryena alındım Allah Bi ayazda kurtarsın sizleri oğlumu göremedim ama kakasını yemiş kuvezde Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün İnşaAllah
Vecihe' Alıntı: Darısı başınıza inşallah normal die yattım acil sezaryena alındım Allah Bi ayazda kurtarsın sizleri oğlumu göremedim ama kakasını yemiş kuvezde Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün İnşaAllah
İpeğin annesi Kayıtlı Üye Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 332 31 Ağustos 2022 #15 Vecihe' Alıntı: Darısı başınıza inşallah normal die yattım acil sezaryena alındım Allah Bi ayazda kurtarsın sizleri oğlumu göremedim ama kakasını yemiş kuvezde Genişletmek için tıkla ... Rabbim Sana bağışlasın canım
Vecihe' Alıntı: Darısı başınıza inşallah normal die yattım acil sezaryena alındım Allah Bi ayazda kurtarsın sizleri oğlumu göremedim ama kakasını yemiş kuvezde Genişletmek için tıkla ... Rabbim Sana bağışlasın canım