Sorum var doğurdum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde cansuayaz tarafından oluşturulan doğurdum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 795 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı doğurdum
Konbuyu başlatan cansuayaz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan cansuayaz

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
kızlar çok şükür bebeğim dünyaya geldi 3 gündür sancılarım vardı ama şiddetli değildi dün gece sıklaşmaya başladı bugun öglen kontrol ettirmek için acile geldim kalp atışları düşüyordu bebeğim sıkıntıya giriyor diye acil sezaryana aldılar biraz solunum sıkıntısı var diye başka hastaneye küveze gönderdiler bebeğimi dua edin çabucak kavuşayım yavruma 🏊‍♂😔🤲🤲
Öncelikle gözün aydın maşallah 🧿🥰 Rabbim analı babalı büyütsün ve geçmiş olsun Allah'ım acil şifalar versin bebeğini sağlıkla hastaneden çıkarıp eve götürmeyi nasip etsin inşallah 🥰🙏

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
kızlar çok şükür bebeğim dünyaya geldi 3 gündür sancılarım vardı ama şiddetli değildi dün gece sıklaşmaya başladı bugun öglen kontrol ettirmek için acile geldim kalp atışları düşüyordu bebeğim sıkıntıya giriyor diye acil sezaryana aldılar biraz solunum sıkıntısı var diye başka hastaneye küveze gönderdiler bebeğimi dua edin çabucak kavuşayım yavruma 🏊‍♂😔🤲🤲
Gözün aydın canım. Rabbim tez zamanda kavuştursun sizi inşallah 🙏

Lala

Kayıtlı Üye
rank
Canim benim insallah sag salim bebegini kucagina alicaksin.Kendini uzme 😊

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
amin kuzum 36+5 haftaydı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

amin canım benim allah razı olsun 🤲🤲🤲

amin canım benim allah razı olsun 🤲🤲🤲

amin inşallah canım benim kontrol amaçlı 1 2 gün kalcak demişler eşime
❤️😘

Nupel karayel

Kayıtlı Üye
rank
kızlar çok şükür bebeğim dünyaya geldi 3 gündür sancılarım vardı ama şiddetli değildi dün gece sıklaşmaya başladı bugun öglen kontrol ettirmek için acile geldim kalp atışları düşüyordu bebeğim sıkıntıya giriyor diye acil sezaryana aldılar biraz solunum sıkıntısı var diye başka hastaneye küveze gönderdiler bebeğimi dua edin çabucak kavuşayım yavruma 🏊‍♂😔

Öncelikle gözün aydın maşallah 🧿🥰 Rabbim analı babalı büyütsün ve geçmiş olsun Allah'ım acil şifalar versin bebeğini sağlıkla hastaneden çıkarıp eve götürmeyi nasip etsin inşallah 🥰🙏
Çok şükür canım Allah kavustursun benim oğlum oleydi biraz solunum sıkıntısı vardı die 9gun hastaneden yatırdılar merak etme canım en fazla 10gun sonra veriyorlar Allah kavustursun inslah hem sende öğüne kadar biraz toparlanırsin çocuğuna daha güzel bakarsın

cansuayaz

Kayıtlı Üye
rank
Gözün aydın canım. Rabbim tez zamanda kavuştursun sizi inşallah 🙏
amin canım inşallah teşekkür ederim 🤲

Çok şükür canım Allah kavustursun benim oğlum oleydi biraz solunum sıkıntısı vardı die 9gun hastaneden yatırdılar merak etme canım en fazla 10gun sonra veriyorlar Allah kavustursun inslah hem sende öğüne kadar biraz toparlanırsin çocuğuna daha güzel bakarsın
inşallah kuzum iyi olsun da biraz ayrı kalıcaz yapcak birsey yok maalesef 😔

Tüm sayfalar yüklendi.