Bugun doğurdum kızlar 14 gun kuvezde kalcak yavrum erken dogum olsugu ıcın🧿
D Dilber Yaşar Kayıtlı Üye Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 43 10 Ocak 2022 #1 Bugun doğurdum kızlar 14 gun kuvezde kalcak yavrum erken dogum olsugu ıcın
Özlem87 Kayıtlı Üye Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 134 10 Ocak 2022 #2 Dilber Yaşar' Alıntı: Bugun doğurdum kızlar 14 gun kuvezde kalcak yavrum erken dogum olsugu ıcın Genişletmek için tıkla ... Sağlıkla taburcu olmanız dileğiyle
Dilber Yaşar' Alıntı: Bugun doğurdum kızlar 14 gun kuvezde kalcak yavrum erken dogum olsugu ıcın Genişletmek için tıkla ... Sağlıkla taburcu olmanız dileğiyle
B Bir can üç kalp 💙💙💙 Kayıtlı Üye Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 1,083 10 Ocak 2022 #3 Dilber Yaşar' Alıntı: Bugun doğurdum kızlar 14 gun kuvezde kalcak yavrum erken dogum olsugu ıcın Genişletmek için tıkla ... Allah analı babalı büyütsün canım
Dilber Yaşar' Alıntı: Bugun doğurdum kızlar 14 gun kuvezde kalcak yavrum erken dogum olsugu ıcın Genişletmek için tıkla ... Allah analı babalı büyütsün canım
G Grsl Kayıtlı Üye Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 271 10 Ocak 2022 #4 Dilber Yaşar' Alıntı: Bugun doğurdum kızlar 14 gun kuvezde kalcak yavrum erken dogum olsugu ıcın Genişletmek için tıkla ... Allah sagsaglim kucaginizada almayı nasip etsin inşallah. Kaçıncı haftada doğum yaptım canım
Dilber Yaşar' Alıntı: Bugun doğurdum kızlar 14 gun kuvezde kalcak yavrum erken dogum olsugu ıcın Genişletmek için tıkla ... Allah sagsaglim kucaginizada almayı nasip etsin inşallah. Kaçıncı haftada doğum yaptım canım
İ İklim Kayıtlı Üye Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 859 10 Ocak 2022 #5 Dilber Yaşar' Alıntı: Bugun doğurdum kızlar 14 gun kuvezde kalcak yavrum erken dogum olsugu ıcın Genişletmek için tıkla ... Sağlıkla sıhhatle çıkar inşallah gözün aydın Allah' anneli babalı büyütsün
Dilber Yaşar' Alıntı: Bugun doğurdum kızlar 14 gun kuvezde kalcak yavrum erken dogum olsugu ıcın Genişletmek için tıkla ... Sağlıkla sıhhatle çıkar inşallah gözün aydın Allah' anneli babalı büyütsün
Gizemrüya Kayıtlı Üye Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 4,039 Konum Konya 10 Ocak 2022 #6 Dilber Yaşar' Alıntı: Bugun doğurdum kızlar 14 gun kuvezde kalcak yavrum erken dogum olsugu ıcın Genişletmek için tıkla ... Canim gozun aydın rabbim acil sifalar versin insallah
Dilber Yaşar' Alıntı: Bugun doğurdum kızlar 14 gun kuvezde kalcak yavrum erken dogum olsugu ıcın Genişletmek için tıkla ... Canim gozun aydın rabbim acil sifalar versin insallah
Helin in annesi Kayıtlı Üye Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2,341 10 Ocak 2022 #7 Dilber Yaşar' Alıntı: Bugun doğurdum kızlar 14 gun kuvezde kalcak yavrum erken dogum olsugu ıcın Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canım inşallah en kısa zamanda sağlığina kavuşur
Dilber Yaşar' Alıntı: Bugun doğurdum kızlar 14 gun kuvezde kalcak yavrum erken dogum olsugu ıcın Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canım inşallah en kısa zamanda sağlığina kavuşur
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 10 Ocak 2022 #8 Dilber Yaşar' Alıntı: Bugun doğurdum kızlar 14 gun kuvezde kalcak yavrum erken dogum olsugu ıcın Genişletmek için tıkla ... Hayirli olsun canim
Dilber Yaşar' Alıntı: Bugun doğurdum kızlar 14 gun kuvezde kalcak yavrum erken dogum olsugu ıcın Genişletmek için tıkla ... Hayirli olsun canim
Filiz068283 Kayıtlı Üye Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 658 10 Ocak 2022 #10 Dilber Yaşar' Alıntı: Bugun doğurdum kızlar 14 gun kuvezde kalcak yavrum erken dogum olsugu ıcın Genişletmek için tıkla ... Allah analı babalı büyütsün inşallah ☺
Dilber Yaşar' Alıntı: Bugun doğurdum kızlar 14 gun kuvezde kalcak yavrum erken dogum olsugu ıcın Genişletmek için tıkla ... Allah analı babalı büyütsün inşallah ☺