Doğurdummmm

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Patimat tarafından oluşturulan Doğurdummmm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,577 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 14 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Doğurdummmm
Konbuyu başlatan Patimat
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ^^ ÖzLem 💜 ^^

KübraEmre2019

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar hepinizee cokkk teşekkur ederim. Oglusum iyi sukur olsun. . Bende iyi olmaya calisiyorum. 11 saat sanci cekdim. Cok dikişlerim var. Amma yine şukurler olsun Allaha. Oglum sagsalim kucagimda. Bende zamanla iyi olurum🤲🤲🤲🤲😍😍😍
Rabbşm sana d şifa versin tez zamanda toparlanırsın inşAllah üzülme geçecek bi kaç güne acı ağrı bayağı azalıyor ondan sonra daha rahat olursun 🥰🤲🏻

Patimat

Kayıtlı Üye
rank
Gözün aydın canimmm valla açtığın postlarda yaşadığıni yaşadık resmen bilgi olmuş oldu Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤗💐😍😍
Hep.yasadiklarimi yazmak istedim cunki bazi hamişlerde ayni seyi yasiyor. Bilgi olsun diye❤
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aminnnn. Dikiş cokkk kotu birsen korkudan dokunamiyirummm😥
Rabbşm sana d şifa versin tez zamanda toparlanırsın inşAllah üzülme geçecek bi kaç güne acı ağrı bayağı azalıyor ondan sonra daha rahat olursun 🥰🤲🏻

KübraEmre2019

Kayıtlı Üye
rank
Hep.yasadiklarimi yazmak istedim cunki bazi hamişlerde ayni seyi yasiyor. Bilgi olsun diye❤
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aminnnn. Dikiş cokkk kotu birsen korkudan dokunamiyirummm😥
ben de bu kadar olduğunu bilmiyordum normal doğumda hemen iyi oluyorsun sanıyordum, doğumdan sonra dikiş daha zor geldi bana ve de uzun sürede tamamen iyileşiyormuş

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar