Evet ya biz nezmn doğuracak bekliyorum öyleAllah analı babalı büyütsün.biz nezaman doğurcaz.???![]()

Evet ya biz nezmn doğuracak bekliyorum öyleAllah analı babalı büyütsün.biz nezaman doğurcaz.???![]()
Ay maşallah ne güzel ya darısı bizlere inşallah canım benim gözün Aydın olsunBende doğurdum dün kadir gecesi sürpriz yaptı oğlum 37 haftada dogdu teşekkürler herşey için kizlar![]()
Gözün aydın canim hayırla sağlıkla büyütün insallah bebeğiniziBende doğurdum dün kadir gecesi sürpriz yaptı oğlum 37 haftada dogdu teşekkürler herşey için kizlar![]()
Maşallah SüphanallahBende doğurdum dün kadir gecesi sürpriz yaptı oğlum 37 haftada dogdu teşekkürler herşey için kizlar![]()
Allah analı babalı büyüsün darısı başımızaBende doğurdum dün kadir gecesi sürpriz yaptı oğlum 37 haftada dogdu teşekkürler herşey için kizlar![]()
Gozun aydin canim rabim anali babali buyutsunBende doğurdum dün kadir gecesi sürpriz yaptı oğlum 37 haftada dogdu teşekkürler herşey için kizlar![]()
Gözün Aydın Kuzum ALLAH Analı Babalı Büyütsün İnşalhhh Melegi Yerime Kokla Öp Erken Birdenmi Mi Oldu Sancın Varmıydı⚘
![]()
Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı ömürler nasip etsin AllahBende doğurdum dün kadir gecesi sürpriz yaptı oğlum 37 haftada dogdu teşekkürler herşey için kizlar![]()