Çok şükür dohurdum
31ocakta beni dohuma aldılar bebyimin gelişim geriliği vardii çok şükür oda iyi bende iyimm bugün inşallah taburcu olacazz darısı başinizaa annelr rabim yar ve yardımcınız olsunn

Sağol canım Allah razı olsunn darısı başinaa İnşallahGözün Aydın Kuzum ALLAHIM Analı Babalı Büyütsün İNŞALLAH![]()
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahÇok şükür dohurdum31ocakta beni dohuma aldılar bebyimin gelişim geriliği vardii çok şükür oda iyi bende iyimm bugün inşallah taburcu olacazz darısı başinizaa annelr rabim yar ve yardımcınız olsunn
![]()
Amin Canım Benim İnşallahSağol canım Allah razı olsunn darısı başinaa İnşallah![]()
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahÇok şükür dohurdum31ocakta beni dohuma aldılar bebyimin gelişim geriliği vardii çok şükür oda iyi bende iyimm bugün inşallah taburcu olacazz darısı başinizaa annelr rabim yar ve yardımcınız olsunn
![]()
Sağol cnm Allah razı olsunnGözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah![]()
Çok şükür iyizz bebeyi emzirmek çok zorr yaa emiyo kizz göğüzlerim yara oldu hepsi bilseydim böyle bir şey olacahini göğüs kiremi alirDim Allah yar ve yardımcın olsun tek bebek böyle zorsa ikizi tahmin edemiyommAmin Canım Benim İnşallahnasılsın iyimisiniz
Çok şükür iyizz bebeyi emzirmek çok zorr yaa emiyo kizz göğüzlerim yara oldu hepsi bilseydim böyle bir şey olacahini göğüs kiremi alirDim Allah yar ve yardımcın olsun tek bebek böyle zorsa ikizi tahmin edemiyomAmin Canım Benim İnşallahnasılsın iyimisiniz
Amin inşallah cnm Allah razı olsunGözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütsün inşallahÇok şükür dohurdum31ocakta beni dohuma aldılar bebyimin gelişim geriliği vardii çok şükür oda iyi bende iyimm bugün inşallah taburcu olacazz darısı başinizaa annelr rabim yar ve yardımcınız olsunn
![]()
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünÇok şükür dohurdum31ocakta beni dohuma aldılar bebyimin gelişim geriliği vardii çok şükür oda iyi bende iyimm bugün inşallah taburcu olacazz darısı başinizaa annelr rabim yar ve yardımcınız olsunn
![]()
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün İnşallah,Çok şükür dohurdum31ocakta beni dohuma aldılar bebyimin gelişim geriliği vardii çok şükür oda iyi bende iyimm bugün inşallah taburcu olacazz darısı başinizaa annelr rabim yar ve yardımcınız olsunn
![]()