İnşallah canım benim inşallahÇok şükür dohurdum31ocakta beni dohuma aldılar bebyimin gelişim geriliği vardii çok şükür oda iyi bende iyimm bugün inşallah taburcu olacazz darısı başinizaa annelr rabim yar ve yardımcınız olsunn
![]()

İnşallah canım benim inşallahÇok şükür dohurdum31ocakta beni dohuma aldılar bebyimin gelişim geriliği vardii çok şükür oda iyi bende iyimm bugün inşallah taburcu olacazz darısı başinizaa annelr rabim yar ve yardımcınız olsunn
![]()
Zeytinyağı sürüp streç film ile kapat göğsünü canım nemli kalınca iyilesiyo hemen ee canım annelik öyle kolay mı Allah yardımcın olsun inşallahSağol cnm Allah razı olsunn
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Çok şükür iyizz bebeyi emzirmek çok zorr yaa emiyo kizz göğüzlerim yara oldu hepsi bilseydim böyle bir şey olacahini göğüs kiremi alirDim Allah yar ve yardımcın olsun tek bebek böyle zorsa ikizi tahmin edemiyomm
Çok şükür iyizz bebeyi emzirmek çok zorr yaa emiyo kizz göğüzlerim yara oldu hepsi bilseydim böyle bir şey olacahini göğüs kiremi alirDim Allah yar ve yardımcın olsun tek bebek böyle zorsa ikizi tahmin edemiyom
Amin inşallah cnm Allah razı olsun![]()
oy canimÇok şükür dohurdum31ocakta beni dohuma aldılar bebyimin gelişim geriliği vardii çok şükür oda iyi bende iyimm bugün inşallah taburcu olacazz darısı başinizaa annelr rabim yar ve yardımcınız olsunn
![]()
Gözün aydın canımÇok şükür dohurdum31ocakta beni dohuma aldılar bebyimin gelişim geriliği vardii çok şükür oda iyi bende iyimm bugün inşallah taburcu olacazz darısı başinizaa annelr rabim yar ve yardımcınız olsunn
![]()
Allah razı olsun canmmGözün aydın canım rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Çokk farklı bir duygu tarif edilemez geçekten çok güzel bu benim bebyimi diye duruyorum kendi kendimeeZeytinyağı sürüp streç film ile kapat göğsünü canım nemli kalınca iyilesiyo hemen ee canım annelik öyle kolay mı Allah yardımcın olsun inşallah![]()
Cümlemizden kuzum ismini ne koydunuzAllah razı olsun canmm
Çokk farklı bir duygu tarif edilemez geçekten çok güzel bu benim bebyimi diye duruyorum kendi kendimee![]()
Sağol cnm Allah razı olsunoy canimgoznuz aydin olsun
İsmi Esila teyzesiCümlemizden kuzum ismini ne koydunuz
Oty ismi ile yaşasın kuzucuk öok güzelmiş canımSağol cnm Allah razı olsun
İsmi Esila teyzesi![]()
Bende nasipse pazartesi günü doğuma gideceğim benimde bebeğimin gelişim geriliği varmış karın çevresinde 37 .hafta da normal olacak sizinkinin geriliği neden di ?kaç haftalık doğduÇok şükür dohurdum31ocakta beni dohuma aldılar bebyimin gelişim geriliği vardii çok şükür oda iyi bende iyimm bugün inşallah taburcu olacazz darısı başinizaa annelr rabim yar ve yardımcınız olsunn
![]()