Sorum var Dohurdum kizçeleer

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Leyla kurt tarafından oluşturulan Dohurdum kizçeleer başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,335 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dohurdum kizçeleer
Konbuyu başlatan Leyla kurt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Çok şükür dohurdum ☺️31ocakta beni dohuma aldılar bebyimin gelişim geriliği vardii çok şükür oda iyi bende iyimm bugün inşallah taburcu olacazz darısı başinizaa annelr rabim yar ve yardımcınız olsunn😚❤️
İnşallah canım benim inşallah ❤️ Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Sağol cnm Allah razı olsunn ❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok şükür iyizz bebeyi emzirmek çok zorr yaa emiyo kizz göğüzlerim yara oldu hepsi bilseydim böyle bir şey olacahini göğüs kiremi alirDim Allah yar ve yardımcın olsun tek bebek böyle zorsa ikizi tahmin edemiyomm 😅😅😅

Çok şükür iyizz bebeyi emzirmek çok zorr yaa emiyo kizz göğüzlerim yara oldu hepsi bilseydim böyle bir şey olacahini göğüs kiremi alirDim Allah yar ve yardımcın olsun tek bebek böyle zorsa ikizi tahmin edemiyom
😅😅😅

Amin inşallah cnm Allah razı olsun ❤️☺️
Zeytinyağı sürüp streç film ile kapat göğsünü canım nemli kalınca iyilesiyo hemen ee canım annelik öyle kolay mı Allah yardımcın olsun inşallah 🤲

Leyla kurt

Kayıtlı Üye
rank
Gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Allah razı olsun canmm ☺️❤️

Zeytinyağı sürüp streç film ile kapat göğsünü canım nemli kalınca iyilesiyo hemen ee canım annelik öyle kolay mı Allah yardımcın olsun inşallah 🤲
Çokk farklı bir duygu tarif edilemez geçekten çok güzel bu benim bebyimi diye duruyorum kendi kendimee 😟

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Allah razı olsun canmm ☺️❤️

Çokk farklı bir duygu tarif edilemez geçekten çok güzel bu benim bebyimi diye duruyorum kendi kendimee 😟
Cümlemizden kuzum ismini ne koydunuz

Tuğçe eryilmaz

Kayıtlı Üye
rank
Çok şükür dohurdum ☺️31ocakta beni dohuma aldılar bebyimin gelişim geriliği vardii çok şükür oda iyi bende iyimm bugün inşallah taburcu olacazz darısı başinizaa annelr rabim yar ve yardımcınız olsunn😚❤️
Bende nasipse pazartesi günü doğuma gideceğim benimde bebeğimin gelişim geriliği varmış karın çevresinde 37 .hafta da normal olacak sizinkinin geriliği neden di ?kaç haftalık doğdu

Tüm sayfalar yüklendi.