hepmizden canimSağol cnm Allah razı olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İsmi Esila teyzesi![]()
hepmizden canimSağol cnm Allah razı olsun
İsmi Esila teyzesi![]()
Ayy cnm teşekür ederim bilgi içinnZeytinyağı sürüp streç film ile kapat göğsünü canım nemli kalınca iyilesiyo hemen ee canım annelik öyle kolay mı Allah yardımcın olsun inşallah![]()
Cnm benimda karın çevresinde 37 haftaliktim 34 haftalık la uyumlu dedi doktor çok küçük oldohduu yaa ama şükürler olsunn AllahimaaBende nasipse pazartesi günü doğuma gideceğim benimde bebeğimin gelişim geriliği varmış karın çevresinde 37 .hafta da normal olacak sizinkinin geriliği neden di ?kaç haftalık doğdu
Ayy cnm teşekür ederim bilgi içinn
Rica ederim canım![]()
Gözün aydın canım hayırlı olsun göğüs ucu yarası geçiyor merak etmeSağol cnm Allah razı olsunn
Çok şükür iyizz bebeyi emzirmek çok zorr yaa emiyo kizz göğüzlerim yara oldu hepsi bilseydim böyle bir şey olacahini göğüs kiremi alirDim Allah yar ve yardımcın olsun tek bebek böyle zorsa ikizi tahmin edemiyomm![]()
Rabbim size bağışlasın inşallah ❤kaç kilo doğduAyy cnm teşekür ederim bilgi içinn
Cnm benimda karın çevresinde 37 haftaliktim 34 haftalık la uyumlu dedi doktor çok küçük oldohduu yaa ama şükürler olsunn Allahimaa![]()
Gözün aydın kuzum rabbim analı babalı büyütsün inşallahÇok şükür dohurdum31ocakta beni dohuma aldılar bebyimin gelişim geriliği vardii çok şükür oda iyi bende iyimm bugün inşallah taburcu olacazz darısı başinizaa annelr rabim yar ve yardımcınız olsunn
![]()
Sağol cnm Allah Razı olsunnGözün aydın kuzum rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Sağol cnm Allah Razı olsun 2 kolo 300 gramRabbim size bağışlasın inşallah ❤kaç kilo doğdu
Sağol cnm Allah Razı olsun 2 kolo 300 gramRabbim size bağışlasın inşallah ❤kaç kilo doğdu
Sağol cnm krem aldım geçti çok şükürGözün aydın canım hayırlı olsun göğüs ucu yarası geçiyor merak etme
Rica ederim kuzum senden de Allah razı olsunSağol cnm Allah Razı olsunn
Sağol cnm Allah Razı olsun 2 kolo 300 gram
Sağol cnm Allah Razı olsun 2 kolo 300 gram
Sağol cnm krem aldım geçti çok şükür![]()
Hülya nasılsın KuzumGözün Aydın Kuzum ALLAHIM Analı Babalı Büyütsün İNŞALLAH![]()