Doktor Kontrolünden geldim 🤗

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 3Oğul1Anne tarafından oluşturulan Doktor Kontrolünden geldim 🤗 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,560 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doktor Kontrolünden geldim 🤗
Konbuyu başlatan 3Oğul1Anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 3Oğul1Anne

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Çünkü 3 oğlum var biri daha 19 aylık annem daha çocuk yapma diyordu sürekli geçen arkadaşımın hamileliğinden konuşurken ablamla annem beni hamile sandi bir sürü kızdı ☹️ kesin çok tepki verecek ablamlarda öyle tabi 😣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnşallah 🙏🙏 içim kıpır kıpır beklenmeyen bir gebelikti ama insan içinde bir can olduğunu duyunca ister istemez mutlu oluyor 🤗🤗 nasip kısmet benimde içimden kız geçiyor inşallah
Yok yok birşey olmaz oglum 6 yaşında bana bile diyordu yapma bir tane yeter sonra duydular şimdide dogsun diye sabırsızlanıyorlar

leylalee

Kayıtlı Üye
rank
Amin inşallah çok teşekkür ederim canım 🤗 ama büyük sıkıntım var şuan annem yani ailem bilmiyor eşimin de ailesi bilmiyor duyunca kendi ailem çok kızacak baya tepki verecekler biliyorum şuan onun stresi sardı beni 😣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin Allah razı olsun 🙏🙏
ayy canım yaa ben de kendi aileme soylememistim. en son anneme bi hafta once agzimdan kacirdim o da kirdi beni suan annemle konusmuyorum küstüm hatta🤫 16 haftalik hamileyim ben de.. Rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin.

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
ayy canım yaa ben de kendi aileme soylememistim. en son anneme bi hafta once agzimdan kacirdim o da kirdi beni suan annemle konusmuyorum küstüm hatta🤫 16 haftalik hamileyim ben de.. Rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin.
Canimsin benim de ablam benle küstü hastane ziyaretçi refakatçi istemiyor zaten korona var ben görüntü ararım dedim bidaha arama beni dedi küstü engelledi beni watsap tan takmıyorum kafama bende 30+4 haftalık hamileyim

Tüm sayfalar yüklendi.