Doktor Kontrolünden geldim 🤗

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 3Oğul1Anne tarafından oluşturulan Doktor Kontrolünden geldim 🤗 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,573 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Doktor Kontrolünden geldim 🤗
Konbuyu başlatan 3Oğul1Anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 3Oğul1Anne

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Çok sevindim. Canm Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Çok teşekkür ederim 🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canimsin benim de ablam benle küstü hastane ziyaretçi refakatçi istemiyor zaten korona var ben görüntü ararım dedim bidaha arama beni dedi küstü engelledi beni watsap tan takmıyorum kafama bende 30+4 haftalık hamileyim
Hamileyken küsüp kalbi kırılır mı hamile kadının çok yanlış ☹️☹️

İste niye böyle tepki veriyorlar ki sanki o bebeği de veren Allah değil yani tamam bende istemiyordum beklemiyordum ama oldu napayım bu saatten sonra ☹️ di mi niye üzüyorlar insanı anlamıyorum
ayy canım yaa ben de kendi aileme soylememistim. en son anneme bi hafta once agzimdan kacirdim o da kirdi beni suan annemle konusmuyorum küstüm hatta🤫 16 haftalik hamileyim ben de.. Rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin

Son düzenleme:

leylalee

Kayıtlı Üye
rank
Çok teşekkür ederim 🤗

Hamileyken küsüp kalbi kırılır mı hamile kadının çok yanlış ☹️☹️

İste niye böyle tepki veriyorlar ki sanki o bebeği de veren Allah değil yani tamam bende istemiyordum beklemiyordum ama oldu napayım bu saatten sonra ☹️ di mi niye üzüyorlar insanı anlamıyorum
aynen canim benimki de bilmeden oldu. suan bir yaşında oglum var daha kucuk. ona ragmen bilmeden oldu. Rabbim verdi başım ustune .. bi de 4 yaşinda oglum var. ucuncuye hamileyim 🤗

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar az evvel doktordan geldim daha 5 hafta 6 günlük dedi doktor 10 gün sonra kalp atışı için gelirsin dedi 🤗 daha ufak minnak haşhaş tanesi 👶 cinsiyeti belli olana dek baya heyecandan ölebilirim sanırım 😅😅
Alemsin benim 18 haftayı geçti cinsiyet sormayı unuttum 😅 12 haftadayken tahmin olmuştu ama napayım önemli olan sağlık cinsiyet 2. Planda kalıyor

Kızlar az evvel doktordan geldim daha 5 hafta 6 günlük dedi doktor 10 gün sonra kalp atışı için gelirsin dedi 🤗 daha ufak minnak haşhaş tanesi 👶 cinsiyeti belli olana dek baya heyecandan ölebilirim sanırım 😅😅
Gerçi benim ilk senin 3 oğlandan sonra normaldir hadi hayırlısı 🤭

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Canım umarım kalp duyarsın ve rabbim 3 oğuldan sonra sana güzel bı kız evlat naisp etsin☺️🤲

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Insallah buda kız olur kuzum🤗
İnşallah 🙏🥰

Alemsin benim 18 haftayı geçti cinsiyet sormayı unuttum 😅 12 haftadayken tahmin olmuştu ama napayım önemli olan sağlık cinsiyet 2. Planda kalıyor

😅😅 Artık diyorum 4. Kız olsun sezonu kapatayım 🙈🙈

😅😅 Artık diyorum 4. Kız olsun sezonu kapatayım 🙈🙈
Canım umarım kalp duyarsın ve rabbim 3 oğuldan sonra sana güzel bı kız evlat naisp etsin☺️🤲
Amin canım inşallah 🙏🥰

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.