Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim kardeşim 5 kilo doğmuştu dayiya çekti galiba ama şuan kardeşim tamamen bir değnek aşırı zayıf kilo almıyor hiç 190 boyunda 60 kilo falan baya ruh
Benim kardeşim 5 kilo doğmuştu dayiya çekti galiba ama şuan kardeşim tamamen bir değnek aşırı zayıf kilo almıyor hiç 190 boyunda 60 kilo falan baya ruh
Doktora göre benim takibim 28+4 günmüş uygulamada ben yanlış yazmışım 29+4 görünüyordu düzelttim. Yani şuan 28+4 günlük gebeyim bebekte herşey yolunda dedi şükür gayet iyi dedi bakalım gördüm minik minik bir adam ya Bide doktor ultrasona göre 31+5 günlük dedi yani üç hafta önden gidiyor dedi ama sorun değil demek ki gelişkin dedi
Doktora göre benim takibim 28+4 günmüş uygulamada ben yanlış yazmışım 29+4 görünüyordu düzelttim. Yani şuan 28+4 günlük gebeyim bebekte herşey yolunda dedi şükür gayet iyi dedi bakalım gördüm minik minik bir adam ya Bide doktor ultrasona göre 31+5 günlük dedi yani üç hafta önden gidiyor dedi ama sorun değil demek ki gelişkin dedi
Doktor şaşkın şaşkın baktı korktum dedim ne oldu Hocam bişey yok inşallah güldü baya doktor zaten çok güleç bir kadın çok seviyorum onu dediki bebek baya büyük şuan 1700 gram bende bilmiyorum ya içimden ne ufak bişey diye düşündüm dediki haftasından üç hafta önce gidiyor baya gelişkin dedi sanırım boyu posu eşime benzedi de kilo konusunda dayısına benzemiş olabilir kardeşim 5 kilo doğmuştu hayatımda gördüğüm en tombik yeni doğandı