Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kavustuk cok tesekkur ederim
Kavustuk canim cok guzel bi dogum oldu elhamdulillah
Vallahi aklima geldi Allahim herkesin duasini kabul et diyebildim o an ki aciyla herkes mutlu olsun istedim herhalde
Cok guzel bi dogum oldu kuzum insallah butun hamilelere nasip etsin Rabbim )
Vallahi oyle oldu 2 ya da 3. De dogdu minigim Allah'im herkese nasip etsin
Yaa cok guzel bi dogum oldu o kadar hizliydi ki kendim bile şok oldum duanin gucuydu kesinlikle Allah'im tum anne adaylarina nasip etsin herkese diye dua ettim o an
Vallahi duanin gucu hep Allaha guvendim hamileligim boyunca surekli dua ettim melek gibi olan bir grup insanin da o an da yurekten yaptigi duayla aninda dogum oldu. Refakatci bile istemedim annem ciddi rahatsizdi kimse istanbuldan buraya zahmet etsin istemedim dogum bittikten snra haber verdm 1 gun aksamdan durup gitti ailem. Bursa'danim kuşum ben.
Buradaki herkese en sondan mi mesajimizi yazabiliyorduk bir sey yazacagim herkes dik
Vallahi duanin gucu hep Allaha guvendim hamileligim boyunca surekli dua ettim melek gibi olan bir grup insanin da o an da yurekten yaptigi duayla aninda dogum oldu. Refakatci bile istemedim annem ciddi rahatsizdi kimse istanbuldan buraya zahmet etsin istemedim dogum bittikten snra haber verdm 1 gun aksamdan durup gitti ailem. Bursa'danim kuşum ben.
Yani keside olmadı maşallah bende bursada yaşıyorum hangi hastane doktor elbette dua etmek güzelde doktor ve hastanelere güvenemiyprum hep suni sancılı keaili doğumlar olduğunu duyunca diğer türlüsü mümkğn değilmiş gibi sanıyorsun
Yani keside olmadı maşallah bende bursada yaşıyorum hangi hastane doktor elbette dua etmek güzelde doktor ve hastanelere güvenemiyprum hep suni sancılı keaili doğumlar olduğunu duyunca diğer türlüsü mümkğn değilmiş gibi sanıyorsun
Bir nevi öyle ama gerçekten doktorlar kolay olsun diye kesi atıyor ve yattığın yerden kaldırmıyormuş doğum anında suni sancı verilip beklenmemeai hepsi bir sebep nasip yinede