Dua edin dogumdayim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mariya'm tarafından oluşturulan Dua edin dogumdayim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,150 kez görüntülenmiş, 38 yorum ve 10 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dua edin dogumdayim
Konbuyu başlatan Mariya'm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Turane SARAC

...

Moderator
Mod
rank
Gözün aydın canım.Rabbim bebeğini sağlıklı hayırlı uzun ömürlü etsin.Doğumun kolay olmasına çok sevindim kuzum😘💐

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Kavustuk cok tesekkur ederim :)
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kavustuk cok tesekkur ederim :)

Kavustuk canim cok guzel bi dogum oldu elhamdulillah 🥰

Vallahi aklima geldi Allahim herkesin duasini kabul et diyebildim o an ki aciyla herkes mutlu olsun istedim herhalde 😊

Cok guzel bi dogum oldu kuzum insallah butun hamilelere nasip etsin Rabbim :))

Vallahi oyle oldu 2 ya da 3. De dogdu minigim Allah'im herkese nasip etsin 🥰

Yaa cok guzel bi dogum oldu o kadar hizliydi ki kendim bile şok oldum duanin gucuydu kesinlikle Allah'im tum anne adaylarina nasip etsin herkese diye dua ettim o an 🥰
Maşallah kesi falan olmadımı bir formülü varmı acaba hangi şehirdeydiniz 🤭

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Masallah gozun aydın canim Allah analı babalı hayırla saglıkla buyutmeyı nasip etsin 🤗💐💐💐💐

Mariya'm

Kayıtlı Üye
rank
Buradaki herkese en sondan mi mesajimizi yazabiliyorduk bir sey yazacagim herkes dik
Maşallah kesi falan olmadımı bir formülü varmı acaba hangi şehirdeydiniz 🤭
Vallahi duanin gucu hep Allaha guvendim hamileligim boyunca surekli dua ettim 🤲 melek gibi olan bir grup insanin da o an da yurekten yaptigi duayla aninda dogum oldu. Refakatci bile istemedim annem ciddi rahatsizdi kimse istanbuldan buraya zahmet etsin istemedim dogum bittikten snra haber verdm 1 gun aksamdan durup gitti ailem. Bursa'danim kuşum ben.

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Buradaki herkese en sondan mi mesajimizi yazabiliyorduk bir sey yazacagim herkes dik

Vallahi duanin gucu hep Allaha guvendim hamileligim boyunca surekli dua ettim 🤲 melek gibi olan bir grup insanin da o an da yurekten yaptigi duayla aninda dogum oldu. Refakatci bile istemedim annem ciddi rahatsizdi kimse istanbuldan buraya zahmet etsin istemedim dogum bittikten snra haber verdm 1 gun aksamdan durup gitti ailem. Bursa'danim kuşum ben.
Yani keside olmadı maşallah bende bursada yaşıyorum hangi hastane doktor 🤭 elbette dua etmek güzelde doktor ve hastanelere güvenemiyprum hep suni sancılı keaili doğumlar olduğunu duyunca diğer türlüsü mümkğn değilmiş gibi sanıyorsun

Mariya'm

Kayıtlı Üye
rank
Yani keside olmadı maşallah bende bursada yaşıyorum hangi hastane doktor 🤭 elbette dua etmek güzelde doktor ve hastanelere güvenemiyprum hep suni sancılı keaili doğumlar olduğunu duyunca diğer türlüsü mümkğn değilmiş gibi sanıyorsun
oda destek bile daha koridordan gelememisti odaya o panikle kendimi sktım hatta elimle kapadim o nedenle o ara epizyo yapildi bosu bosuna

Doktor ya da hastaneyle alakali bir sey degil canim dogumu yapan benim,biziz... tamamen kendi bedenimizle ve inancimizla duamizla alakali .

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank

Doktor ya da hastaneyle alakali bir sey degil canim dogumu yapan benim,biziz... tamamen kendi bedenimizle ve inancimizla duamizla alakali .
Bir nevi öyle ama gerçekten doktorlar kolay olsun diye kesi atıyor ve yattığın yerden kaldırmıyormuş doğum anında suni sancı verilip beklenmemeai hepsi bir sebep nasip yinede

Tüm sayfalar yüklendi.