Şuan işte başka şehirde çalışıyor konuşuyoruz her akşam diyor nasılsın bende hep naz yapıyordum diyordum diyordum hep yorgunum bilmem niye böyleyim gibisinden düğünden bahsettim baktım dedi sen odur evde rahat edemiyorsun düğünde nasıl edicen dediYakınmış canım yaa bence bir şey olmaz yani gidebilirsin. Sen eşinin yanında iyi dinç görünmeye çalış mazeret bulamasınya bir de şöyle bir şey var her ne kadar baba da düşünüyor olsa bir anne kadar düşünemez bebeğini sen zaten kötü olsan gitmezsin ki

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Atarsam bişey olurmuki AcabaKız birde göbek atacam deme şurda hamile hamile düşüp bayılırım![]()

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-10-21
Gebeliğinizin 16. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık avakado büyüklügünde.
Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu
dönemde 3’lü veya 4’lü test yaptırılmalı (15-18 haftalar arası).
Bebeğinizin boyu yaklaşık 17 cm ağırlıgı 110 gr
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu
dönemde 3’lü veya 4’lü test yaptırılmalı (15-18 haftalar arası).
Bebeğinizin boyu yaklaşık 17 cm ağırlıgı 110 gr