Dün kontrolüm vardı annişler ❤️❤️❤️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mamı Sibel tarafından oluşturulan Dün kontrolüm vardı annişler ❤️❤️❤️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,677 kez görüntülenmiş, 58 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dün kontrolüm vardı annişler ❤️❤️❤️
Konbuyu başlatan Mamı Sibel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yazgülü(semra)

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canlarım nasılsınız bebişler nasıl dün kontrolüm vardı 35 +2 gğnlügüz nts baglandık doktor cuma gel anestezi için kan ver herşey yolunda sizlerin zamanı ne kadar kaldı filiz arkadaşımda gördüm dün kontrolüm de hepinizi seviyorum
Haftaya bugün kan uyuşmazlığı inem var 25subat sezeryan haftam olacak eğer erken yola çıkmazsa bizim küçük bey

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Canlarım nasılsınız bebişler nasıl dün kontrolüm vardı 35 +2 gğnlügüz nts baglandık doktor cuma gel anestezi için kan ver herşey yolunda sizlerin zamanı ne kadar kaldı filiz arkadaşımda gördüm dün kontrolüm de hepinizi seviyorum
Gozunaydin cnm. Benim kontrol 16sında ggidicem inşallah sağlık ocağın kan vermiştim idrar yolu enfeksiyonu çıktı çok yüksek seviyede bakalım doktor ne dicek 35+6dayim kontrol günü 36+5olucam 37.haftayı dolduruyor olu cam yani bakalım doktor ndicek sen nasıl oldun

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Gozunaydin cnm. Benim kontrol 16sında ggidicem inşallah sağlık ocağın kan vermiştim idrar yolu enfeksiyonu çıktı çok yüksek seviyede bakalım doktor ne dicek 35+6dayim kontrol günü 36+5olucam 37.haftayı dolduruyor olu cam yani bakalım doktor ndicek sen nasıl oldun
Bende 17 sinde gidecem anestezi için kan verecem valla hiç iyi degilim midem çok bulanıyor kollarım gece çok uyuşuyor agrıyor

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Allah hayrlica kucaqna almayi nasıp etsin insaAllah kuşum az kalmış 🥰🤭🤭🤲

Tüm sayfalar yüklendi.