Dün kontrolüm vardı annişler ❤️❤️❤️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mamı Sibel tarafından oluşturulan Dün kontrolüm vardı annişler ❤️❤️❤️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,649 kez görüntülenmiş, 58 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dün kontrolüm vardı annişler ❤️❤️❤️
Konbuyu başlatan Mamı Sibel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yazgülü(semra)

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Canlarım nasılsınız bebişler nasıl dün kontrolüm vardı 35 +2 gğnlügüz nts baglandık doktor cuma gel anestezi için kan ver herşey yolunda sizlerin zamanı ne kadar kaldı filiz arkadaşımda gördüm dün kontrolüm de hepinizi seviyorum
35+4 olcam haftaya kontrolüm var bı nst falan bağlarlar bakalım şimdilik geceleri uykusuz sağım solum agriyarak geçiyor tatlım

Seçilllllll

Kayıtlı Üye
rank
Canlarım nasılsınız bebişler nasıl dün kontrolüm vardı 35 +2 gğnlügüz nts baglandık doktor cuma gel anestezi için kan ver herşey yolunda sizlerin zamanı ne kadar kaldı filiz arkadaşımda gördüm dün kontrolüm de hepinizi seviyorum
Benim de dün kontrolum vardı canım 37 haftalık olduk hersey yolunda bebiş baş aşagı dönmüs normal dogum olacak inş. Nst de sancım cıkmıyor daha zamanı var dedi doktorum. Benim bebiş yerını sevmiş baya🥰 oğlum 40.haftada dogmustu kızım da öyle olacak galiba

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Benim de dün kontrolum vardı canım 37 haftalık olduk hersey yolunda bebiş baş aşagı dönmüs normal dogum olacak inş. Nst de sancım cıkmıyor daha zamanı var dedi doktorum. Benim bebiş yerını sevmiş baya🥰 oğlum 40.haftada dogmustu kızım da öyle olacak galiba
Bendede sancı çıkmadı yarım saat kaldım bakalım

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Çok iyimiş bende spinal olucam karar verdim artık çünkü bayılınxa çok zor bşraz
Hakkında hayırlısı olsun canım evet bencede spinal olsun düşünsene bebegini sen göreceksin resim ceksinler mutlaka doktoruna şöyle amaliyathanede kendileri çekerler TLF ver kız kardesimi beklerken 40 dk felandi zaten ilk yirmi dk bebek yanimizdaydi

Tüm sayfalar yüklendi.