Duphaston kullanan var mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ysmcck tarafından oluşturulan Duphaston kullanan var mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,678 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Duphaston kullanan var mı
Konbuyu başlatan Ysmcck
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Murat. Cennet. Dowut.

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar 3 gündür ara ara peçetede kahverengi lekeler görüyorum ama iç çamaşırımda falan yok doktora gittim dün gece duphaston adında bir ilaç verdi daha önce veya şuan kullanan var mı yan etkisi zararı olur mu kendi doktoruma lekelenmem olduğunu yazdım olabilir insallah normaldir dışında birşey söylemedi sizce kullansam mı
Bende kullandm hamileliğimin başında kanama ve lekenlenmelerimden dolayı, zararı yok bebeğe korkma 🥰

Murat. Cennet. Dowut.

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende 2 kez düşük yaptım doktor kullanmazsan yine düser dedi ama kendi doktorumun bu konuda yorumsuz kalması kafamı karıştırdı sonuçta 2 düşük yaptığımı biliyor neden önlem amaclı vermedi anlamadım

Bende 2 kez düşük yaptım doktor kullanmazsan yine düser dedi ama kendi doktorumun bu konuda yorumsuz kalması kafamı karıştırdı sonuçta 2 düşük yaptığımı biliyor neden önlem amaçlı vermedi anlamadım

Bende 2 kez düşük yaptım doktor kullanmazsan yine düser dedi ama kendi doktorumun bu konuda yorumsuz kalması kafamı karıştırdı sonuçta 2 düşük yaptığımı biliyor neden önlem amaçlı vermedi anlamadım

8+4 haftalıkta cok fena kanamam oldu doktorum ılk duphaston yazdı 1 sat aralıklı 4 tanesını ıctım kanamam kesıldı sonra sabah öle aksam kullan dedı 5 ayımızı doldurana kadar kullandım kkocam yoruldy ılac tasımaktan dedı oglumın ısmıne duphaston takıcam dan tutdurdy😂😂😂 su an pasam 2 aylık olduk

Tüm sayfalar yüklendi.