Dusuk die soranlar varya

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Derya oyku tarafından oluşturulan Dusuk die soranlar varya başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,333 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dusuk die soranlar varya
Konbuyu başlatan Derya oyku
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Azranurun annesi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SosyalAnne

2 Erkek 1 Kız
Test
rank
Merhaba Bu tür konu açılınca beni etiketleyin @SosyalAnne hemen forumdan süresiz uzaklaştıralım.
Saçma Sapan konu açmayınız. Burada dört gözle hamile kalmayı doğum yapmayı kucağına almayı sabırsızca bekleyen insanlara nasıl düşük yapabilirim diye sormak önce kendine sonra buradaki insanlara hakarettir.
Bilemediğimiz konular olabilir. Evlilik dışı, istenmeyen gebelik, tecavüz taciz gibi ama yinede nasıl düşük yapabilirim diye soru sorulamaz ve bu konu hakkında kimse öneri veremez.

Forum sitemiz çok büyüyor. Büyüdükçe böyle saçma sapan konular açılabilir. Bildirin yada kullanıcı adının üstünü tıklayın yoksay yapın

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Erkek olabilirler cnku okudum hepsini vrdgi cvplar kufurlu yazismalar bi bayann atacgi kufur olamaz bnce erkk yazior iskinlendim cok rahat soruyor cnku
Yada psikolojisi bozuk biri olabilir
Canım öyle bayanlarda var ya etrafta görüyoruz neler neler çıkıyor ağızlarından Allah ıslah etsin ne diyim

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Merhaba Bu tür konu açılınca beni etiketleyin @SosyalAnne hemen forumdan süresiz uzaklaştıralım.
Saçma Sapan konu açmayınız. Burada dört gözle hamile kalmayı doğum yapmayı kucağına almayı sabırsızca bekleyen insanlara nasıl düşük yapabilirim diye sormak önce kendine sonra buradaki insanlara hakarettir.
Bilemediğimiz konular olabilir. Evlilik dışı, istenmeyen gebelik, tecavüz taciz gibi ama yinede nasıl düşük yapabilirim diye soru sorulamaz ve bu konu hakkında kimse öneri veremez.

Forum sitemiz çok büyüyor. Büyüdükçe böyle saçma sapan konular açılabilir. Bildirin yada kullanıcı adının üstünü tıklayın yoksay yapın
@Sosyal Anne
Değerli admin sizden ricamız şu burda açılan konular hakkında bir sınırlama getirmeniz yada açılan konuları takip etmeniz. Böyle saçma sapan konular açıldığında otomatikmen ilk sizin haberiniz olsun ve hemen olaya el atmanızı bekliyoruz, bu tür gerçek dışı ve yorum yapılamayacak konulara cevapları kapatırsanız burda hiç kimse rahatsız olmaz, dünkü şahıs bir bayan olarak ağza alınmayacak küfürler etti , ve değerli kullanıcılara hakaret etti bu hiç hoş bir durum değil. Bu uygulama çok güzel hamileyken kullandım doğum yaptım halada kullanıyorum, ama bu uygulama son iki ay içinde saçma sapan konular yüzünden bir çok üye kaybetti, bizde burdan ayrılmak istemiyoruz ,ama korkarım ki bu tür saçmalıklar devam ederse kimsenin bu uygulamayı kullanacağını sanmıyorum. İyi günler dilerim 🙏☺️🤗

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Kim o kişiler ben kaçırdım sanırım görmedim
Bende görmedim 🙄🙄 kim ne açmış ne olmuş haberim yok
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

@Sosyal Anne
Değerli admin sizden ricamız şu burda açılan konular hakkında bir sınırlama getirmeniz yada açılan konuları takip etmeniz. Böyle saçma sapan konular açıldığında otomatikmen ilk sizin haberiniz olsun ve hemen olaya el atmanızı bekliyoruz, bu tür gerçek dışı ve yorum yapılamayacak konulara cevapları kapatırsanız burda hiç kimse rahatsız olmaz, dünkü şahıs bir bayan olarak ağza alınmayacak küfürler etti , ve değerli kullanıcılara hakaret etti bu hiç hoş bir durum değil. Bu uygulama çok güzel hamileyken kullandım doğum yaptım halada kullanıyorum, ama bu uygulama son iki ay içinde saçma sapan konular yüzünden bir çok üye kaybetti, bizde burdan ayrılmak istemiyoruz ,ama korkarım ki bu tür saçmalıklar devam ederse kimsenin bu uygulamayı kullanacağını sanmıyorum. İyi günler dilerim 🙏☺️🤗
Ne oldu kim küfür etti 🙄🙄😱😱 hiç haberim yok gece mi oldu bu durum yada acaba Sibel geri gelip böyle saçma sapan oyunlar mı yapıyor bizi buradan soğutmak için sonuçta atıldı buradan belki intikam alıyordur 🙄🤔🤔 Erkekler buraya giriyorsa zaten hemen gidip bir yerlerini kestirip mini etek giysinler demek ki içlerinde vardır. Çünkü buradki kadınlar ya gebe ya yeni doğum etmiş anneler yani bunlara karşı art niyet besleyecek yaratıkta ne bileyim cidden psikopat ruh hastası demektir 😱😱

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...