Dusuk die soranlar varya

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Derya oyku tarafından oluşturulan Dusuk die soranlar varya başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,346 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dusuk die soranlar varya
Konbuyu başlatan Derya oyku
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Azranurun annesi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kızlar uzatmanın bi anlamı yok dünkü konu bugüne taşınmasa daha iyi olur. Tamam gereksiz bir insandı ağıza alınmayacak sözler sarfetti lakin forumdanda uzaklaştırıldı.

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Bizde anlamadık ondan önceki gün bebeğimi istiyorum çok mutluyum diyordu bir günde 360 derece döndü resmen 🤬
Dengesiz ya cidden böylelerini psikiyatri tezlerine araştırma konusu olması için hastaneye yatırmak lazım 🤬🤬 cidden okuyunca bende sinir oldum 😠 ya sabır Allah akıl fikir versin ne diyelim Allah'tan uzaklaştırılmış buradan
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bizde anlamadık ondan önceki gün bebeğimi istiyorum çok mutluyum diyordu bir günde 360 derece döndü resmen 🤬
Böyle tiplere hiç cevap vermemek lazım ben mesela dün o postu değil de yine saçma bir post gördüm hiç tıklamadım bakmadım şuan baktım ama bence burası öyle bir yer değil ya çokta özele girmemek lazım bu benim fikrim. Ben zaten bakıyorum eğer kafama uymuyorsa cevap vermiyorum bile çünkü cevap vermeye değer görmüyorum öyle yapalım böyle saçma sapan post açanları yorum yapanları direkt moderatörlere şikayet edelim. Çünkü cevap verdikçe onlara prim vermiş oluyoruz gerek yok. Çünkü amaçları bana göre bilgi edinmek yada gebelik yada kadınlık değil bambaşka ya dalga geçiyorlar ya da bambaşka niyetleri var..!😠

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...