Sorum var Dusuk mu yaptim kizlar baakinn bi doktora gitmeye korkuyorum ama testim negatifti

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde melisa_ tarafından oluşturulan Dusuk mu yaptim kizlar baakinn bi doktora gitmeye korkuyorum ama testim negatifti başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 324 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dusuk mu yaptim kizlar baakinn bi doktora gitmeye korkuyorum ama testim negatifti
Konbuyu başlatan melisa_
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeyp0

melisa_

Kayıtlı Üye
rank
1000076219.jpg

Bager duha 👼🤍

Kayıtlı Üye
rank
Bu düşük değil birde keşke doktora gitseydin bunu bu şekilde kimse görmek zorunda degil doktora gosterseydin daha iyiydi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hamile degilim bugün sadece böle bisey geldi yanılma olur mu bilmiyorum baya oldu yapalı ama
Birde hamile değilim diyorsun şaka gibi böyle bişey atılır mı buraya bu sekilde

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Bu düşük değil birde keşke doktora gitseydin bunu bu şekilde kimse görmek zorunda degil doktora gosterseydin daha iyiydi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Birde hamile değilim diyorsun şaka gibi böyle bişey atılır mı buraya bu sekilde
Yani bide düşük mü yaptım diyor şaka gibi gerçekten hani gerçekten boyle birsey olsa tamam ama bu uygulamayı bazı insanlar hastane gibi kulanmaya başlamış

Bager duha 👼🤍

Kayıtlı Üye
rank
Yani bide düşük mü yaptım diyor şaka gibi gerçekten hani gerçekten boyle birsey olsa tamam ama bu uygulamayı bazı insanlar hastane gibi kulanmaya başlamış
Yaklaşık 3yildir bu uygulamayı kullanıyorum defalarca böyle şeyler paylaşımlar uyarıldı bı türlü bitmediler kimse kimsenin kanlı bezini görmek zorunda değil farz edelim ki düşük biz ne yapabilirz hastaneye gitmezse veya kendisi ne yapabilir hicbisey her türlü hastaneye gitmesi gerek böyle birşeyi buraya atmanın ne manası var mide bulantısı dışında

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Yaklaşık 3yildir bu uygulamayı kullanıyorum defalarca böyle şeyler paylaşımlar uyarıldı bı türlü bitmediler kimse kimsenin kanlı bezini görmek zorunda değil farz edelim ki düşük biz ne yapabilirz hastaneye gitmezse veya kendisi ne yapabilir hicbisey her türlü hastaneye gitmesi gerek böyle birşeyi buraya atmanın ne manası var mide bulantısı dışında
O kadar haklısın ki yanı uyarmakla bitmez birde başka uygulamalar var oraya sor doktora gidemiyorsan da örnerk chatgpt diye bi uygulma var gir oraya sor burda hamile insanlar da var miğdeleri kaldırmaz normal bi insanın bile miğdesi kaldıramazken şaka gibiler başka bişi demiyorum

Bager duha 👼🤍

Kayıtlı Üye
rank
O kadar haklısın ki yanı uyarmakla bitmez birde başka uygulamalar var oraya sor doktora gidemiyorsan da örnerk chatgpt diye bi uygulma var gir oraya sor burda hamile insanlar da var miğdeleri kaldırmaz normal bi insanın bile miğdesi kaldıramazken şaka gibiler başka bişi demiyorum
Doktora gidemiyor değil korkuyormus düşük olsa asıl korkması lazım gitmesi lazım içimde parça kaldı mı diye birçok kişiyi düşükten sonra kürtaj ediyorlar içinde parça kalmış diye ihmalkarsizliktan başka bişey değil

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Doktora gidemiyor değil korkuyormus düşük olsa asıl korkması lazım gitmesi lazım içimde parça kaldı mı diye birçok kişiyi düşükten sonra kürtaj ediyorlar içinde parça kalmış diye ihmalkarsizliktan başka bişey değil
Yani bunu kendisi düşünmedikten sonra bizeneki buraya o fotoğrafı atacağına bi doktora başvursun

Tüm sayfalar yüklendi.