Dusuk tehlikesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sensey tarafından oluşturulan Dusuk tehlikesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,029 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dusuk tehlikesi
Konbuyu başlatan Sensey
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sensey

Selin.33

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar düşük tehlikem.var sırtım çok ağrıyor tehlikeli mi
Dinlenmeye çok özen göster bebeğin ihtiyacına göre beslen magnorm magnezyum takviyesi doktoruna sorup kullan mutlaka folik asit kullan en önemlisi düşük tehliken neden kaynaklı onu araştır öğren rahim ağzı yetmezliği gibi bir rahatsızlıktan ötürüyse geciktirmeden doktora gidip rahim ağzına dikiş attır

Sensey

Kayıtlı Üye
rank
Dinlenmeye çok özen göster bebeğin ihtiyacına göre beslen magnorm magnezyum takviyesi doktoruna sorup kullan mutlaka folik asit kullan en önemlisi düşük tehliken neden kaynaklı onu araştır öğren rahim ağzı yetmezliği gibi bir rahatsızlıktan ötürüyse geciktirmeden doktora gidip rahim ağzına dikiş attır
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kese dışında kanama alanı varmış herhangi bi sebebi yok dedi iğne ve hap kullanıyorum

Hiraninannesi

Kayıtlı Üye
rank

Kese dışında kanama alanı varmış herhangi bi sebebi yok dedi iğne ve hap kullanıyorum
Kese etrafinda kanama bende yaşadım . İğne vuruldum çok fazla bel ve sırt ağrım oldu. 12. Haftadan sonra kanama düzeldi çok şükür ama ben 1.5ay boyunca istirahat ettim dinlemek çok önemli. Sizede çok geçmiş olsun

Sensey

Kayıtlı Üye
rank
Kese etrafinda kanama bende yaşadım . İğne vuruldum çok fazla bel ve sırt ağrım oldu. 12. Haftadan sonra kanama düzeldi çok şükür ama ben 1.5ay boyunca istirahat ettim dinlemek çok önemli. Sizede çok geçmiş olsun
Inşallah benim de biter bian önce çok teşekkür ederim🙏

Kanama yoksa korkma canım.İlk haftalarda benimde karnım belim hep ağırdı.Dinlen bol bol.Rabbim korusun .Sağlıkla al kucağına inşaAllah kuzum
Amın amin inşallah hepimiz sag salim kucagimiza alalim 🙏🙏

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank

Bende 5 ay oldu var diyo kanamam durdu sevindim bu defada iceride var dedi iki cocugum var nasi istirahat edebilirsem o kadar ediyorum igne ilac yani diklat etmek lazim ama cocukla zor yaa

Tüm sayfalar yüklendi.