Dusuk tehlikesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sensey tarafından oluşturulan Dusuk tehlikesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,029 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dusuk tehlikesi
Konbuyu başlatan Sensey
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sensey

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
İlk gebeligimde bende 6 ay iğne ilaç kullandım kesede kanama vardı benimde 6 ay kanamam devam etti ama oğlum doğdu çok şükür şuan 5 yaşında bol bol dinlenin imkanınız varsa hiç kalkmayın ben hep yattım ev dışında hiç kalkmadim birlikte olmadım esimlede yemeğinde eşim yada annem onume getirirdi yada hazırlarlar di ben yer yatardim hiç ev temizlemedim evden dışarı sadece hastane ve iğne vurulmak için çıkmıştım sağ salim alın yavrularinizi kucağınıza ne kadar dusundugunuzu anlayabiliyorum saglikla gelsin dünyaya inşallah 🙏

Sensey

Kayıtlı Üye
rank
Bende 5 ay oldu var diyo kanamam durdu sevindim bu defada iceride var dedi iki cocugum var nasi istirahat edebilirsem o kadar ediyorum igne ilac yani diklat etmek lazim ama cocukla zor yaa
Evet sizin için daha çok çünkü böyle kanama olunca sürekli yat diyor doktor ama çocuklar varken zor oluyordur Allah yardımcınız olsun inşallah sağ salim kucağınıza alin🙏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İlk gebeligimde bende 6 ay iğne ilaç kullandım kesede kanama vardı benimde 6 ay kanamam devam etti ama oğlum doğdu çok şükür şuan 5 yaşında bol bol dinlenin imkanınız varsa hiç kalkmayın ben hep yattım ev dışında hiç kalkmadim birlikte olmadım esimlede yemeğinde eşim yada annem onume getirirdi yada hazırlarlar di ben yer yatardim hiç ev temizlemedim evden dışarı sadece hastane ve iğne vurulmak için çıkmıştım sağ salim alın yavrularinizi kucağınıza ne kadar dusundugunuzu anlayabiliyorum saglikla gelsin dünyaya inşallah 🙏
Amın amin inşallahhhhhh 🙏🙏🙏🙏🙏

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar düşük tehlikem.var sırtım çok ağrıyor tehlikeli mi
Elinden geldiğince uzan mecbur kalmadıkça kalkma bn 12.5 düşük yaptım iğne ilaç içiyordum ama hiç uzanmadim kanamamda yoktu aniden ağrı sızı indi belime ve bacaklarıma ondan snra düşük oldu

Mucizebebekim

Kayıtlı Üye
rank

Kese dışında kanama alanı varmış herhangi bi sebebi yok dedi iğne ve hap kullanıyorum
Canim bende senle ayniydim 6.haftadan 14.haftaya kadar ara ara kanama kahve akinti oldu igne ve progestan hap kullandim suan 23 haftadayiz iyiyiz korkma bebekde kesede yoksa kanama onu bi sekilde atarsin yada icte kaybolur bol bol dinlen agirnis yapma su cok ic rabbim selamete erdirsin 🥰

Selin.33

Kayıtlı Üye
rank

Kese dışında kanama alanı varmış herhangi bi sebebi yok dedi iğne ve hap kullanıyorum
Tek bir doktora güvenme canım birde internettenden araştır bir arkadaşıma kanama nedeniyle doktoru tedavi verdi yattı 4 ay biraz düzeldi gibi olmuştu sonradan suyu geldi bebeği aldırmak zorunda kaldı yanlış teşhis konulmuş inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişleri peşini bırakma araştır sürekli

Ozgekgtc

Kayıtlı Üye
rank

Benim de olmuştu rahimde yırtık vardı. Kanamam gelmişti. Doktora gittik iğne vurdu sonra progestan verdi kullandım. Bir hafta yattim yırtık küçüldü ama hala risk var dedi 11 haftalık benim de. Dikkatli ol uzanma bir yere, süpürge vs yapma, eğilme. Dikkatli ol ve kontrolleri atlama Allah yardımcın olsun. Korkma inşallah birşey olmaz

Tüm sayfalar yüklendi.