Sorum var Düşük tehlikesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gamze🌸 tarafından oluşturulan Düşük tehlikesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,033 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Düşük tehlikesi
Konbuyu başlatan Gamze🌸
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Gamze🌸

Kayıtlı Üye
rank
Dinlem canim bol bol bendede vardi 2 haftaya toparladi kalmadi sukur korkma ama agir is kesinlikle yapma ben wc disinda yemek disinda cok kalkmamistim
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattn ya bnde dinleniyorm hep
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben yaşadım kuzum progestanin hem iğnesini hemde ilacını kullandım çok şükür atlattım tehlikeyi şuan 28 haftaligim inşallah seninde gecer
Bana sadece fitil olarak verdi İnşallah geçer.Sizde sağlıkla alın kucağınıza inş

Dolunay78

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar 6 haftalık hamileyim kalp atışı görüldü kese normal ama akıntılı bir şekilde böyle bir damla kan geliyordu bir geldi iki geldi önemsemedim artık korkmaya başladım gittim ve rahim içi kanama varmış. 10 gün boyunca progestan kullan kontrole gel dedi inşallah bir şey olmaz böyle bir durum yaşayan oldu mu
Benim de aynı olmuştu canım. Yemek ve tuvalet dışında pek hareket etme . Progestanı kullanmaya devam et . İnşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın

Sewdam

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar 6 haftalık hamileyim kalp atışı görüldü kese normal ama akıntılı bir şekilde böyle bir damla kan geliyordu bir geldi iki geldi önemsemedim artık korkmaya başladım gittim ve rahim içi kanama varmış. 10 gün boyunca progestan kullan kontrole gel dedi inşallah bir şey olmaz böyle bir durum yaşayan oldu mu
Bnde de olmuştu başlarda canm ama progestan sayesinde kesildi kanamalarım ve şu an 31 haftamizdayiz darısı hayırlısıyla sana da insallah kuzm sağlıkla kucağımıza alalım 🌟☺️kontrolleri de aksatma

Gamze🌸

Kayıtlı Üye
rank
Benim de aynı olmuştu canım. Yemek ve tuvalet dışında pek hareket etme . Progestanı kullanmaya devam et . İnşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın
İnşallah teşekkür ederim

Bnde de olmuştu başlarda canm ama progestan sayesinde kesildi kanamalarım ve şu an 31 haftamizdayiz darısı hayırlısıyla sana da insallah kuzm sağlıkla kucağımıza alalım 🌟☺️kontrolleri de aksatma
Yaaa sağlıkla al kucağına inşallah 🌸 Teşekkür ederim

Yaaa sağlıkla al kucağına inşallah 🌸 Teşekkür ederim

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum doktorun dediklerini YAP mecbur kalmadıkca ayağa kalkma İnşaAllah hiç bir sorun olmaz canım Rabbim sağ salim vaktinde kucağlna almayı nasib etsin İnşaAllah 🙏🤲

İpeğin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah 🥰

HandanAnne

Kayıtlı Üye
rank
Allahım kokrtuna uğratmasın canim 🤲
O kadar erken değil 2 atlıkken progestan kjklandım daha tehlikelisi kanama olmuş plesentada ben görmedim içerden olmuş 2 ayda oldu bana hem o ilacı hwöde onun iğnesini verdi kullandım fjll6 yattım geçti ama hala kanama ultrasonda yer yer gmrünüyor 21 haftslık oldum erkek dinlen cnm

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Korkma Kuuzm 8 haftalık iken bende de böyle oldu doktor kesede sıkıntı yok ama rahimde kan var dedi 10 günlk ilaç kullanımdan sonra kanama alanı yoktu artık ama daha dikkatli olmam gerektiğini söylemişti

Tüm sayfalar yüklendi.