Ek gıda

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡ tarafından oluşturulan Ek gıda başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,182 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ek gıda
Konbuyu başlatan 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡
Kızlar cuma doktora gittim bebeğim bikacgun sonra 4 aylık olucak doktor anne sütü alıyor mu dedi hayır sadece mama dedim. Normalde anne sütü alan bebeklere 6. Aydan önce baslatmiyorum ama mama alan bebeklere 4. Ayda ek gıdaya başlıyoruz yavaş yavaş 4. Aya girince başla dedi birsuru kağıt verdi bana erken gibi geldi sizce erken mi .yoğurt,meyve puseri ver ama meyvenin ilk suyunu ver alışsın sonra meyve püresi dedi ,muhallebi(pirinç unu) ver dedi ,bebe bisküvisini günde 1 ez ver dedi kafam çok karisti sizce de erken degilmi kizlar

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar cuma doktora gittim bebeğim bikacgun sonra 4 aylık olucak doktor anne sütü alıyor mu dedi hayır sadece mama dedim. Normalde anne sütü alan bebeklere 6. Aydan önce baslatmiyorum ama mama alan bebeklere 4. Ayda ek gıdaya başlıyoruz yavaş yavaş 4. Aya girince başla dedi birsuru kağıt verdi bana erken gibi geldi sizce erken mi .yoğurt,meyve puseri ver ama meyvenin ilk suyunu ver alışsın sonra meyve püresi dedi ,muhallebi(pirinç unu) ver dedi ,bebe bisküvisini günde 1 ez ver dedi kafam çok karisti sizce de erken degilmi kizlar
Kilosu azmi ki oğlumda alerjikti mama kullandi kilo almıyor du bizde 4 buçuk aylık başladık ek gıdaya

Böyle birsuru kağıt verdi 🤔
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kilosu azmi ki oğlumda alerjikti mama kullandi kilo almıyor du bizde 4 buçuk aylık başladık ek gıdaya
Yok canım kilosu da iyi hatta geçen sağlık ocağında ebe ayına göre boyu da kilosu da önde gidiyor çok iyi dedi doktor niye başla dediki

Ekli dosyalar

• IMG_20220308_131017.jpg
    IMG_20220308_131017.jpg
    4.7 MB · Görüntüleme: 141
  • IMG_20220308_130958.jpg
    IMG_20220308_130958.jpg
    4.4 MB · Görüntüleme: 123
  • IMG_20220308_130921.jpg
    IMG_20220308_130921.jpg
    4 MB · Görüntüleme: 132
  • IMG_20220308_130908.jpg
    IMG_20220308_130908.jpg
    4.5 MB · Görüntüleme: 140

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Benimdd oğlum mama alıyordu sadece 4 ayda tadıma başladık canım benim doktorumda bir liste vermişti ama ben bildiğim gibi yaptım her gün değil 2 3 gün bir bir sebzeyi veya meyveyi tattırdım

Benimdd oğlum mama alıyordu sadece 4 ayda tadıma başladık canım benim doktorumda bir liste vermişti ama ben bildiğim gibi yaptım her gün değil 2 3 gün bir bir sebzeyi veya meyveyi tattırdım
Bende öyle mi yapsam acaba 4. Ay biraz erken gibi geldi şu meyve koyuyorsun içine soruyor ya emzik gibi canım ondan mı alsam acaba meyvelerin suyunu tatmasi icin

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Bende öyle mi yapsam acaba 4. Ay biraz erken gibi geldi şu meyve koyuyorsun içine soruyor ya emzik gibi canım ondan mı alsam acaba meyvelerin suyunu tatmasi icin
Olabilir canım ama belki onunla pek tatmak istemeyebilir can rendeler varya bebekler için onunla yapabilirsin ben öyle yapmıştım

Kuzum İnternetten araştırdım benim kızımda 4 aylık olucak ama ek gıda 6 aydan önce kesinlikle verilmemeli diyo eğer bebek doymuyosa mama falan verilmeli diyo senin bebişin doyuyosa 4 aylık çok erken meyve için bile erken
Canim mama içiyor zaten anne sütü değil ama cuma günü doktor liste verdi öyle dedi işte daha bişey vermedim korkuyorum da ya daha çok küçük ama arada böyle bı çay kaşığı felan tadım veririm ama öyle ek gıdaya hergun başlamam vermem canım listeyi de attım bak yukarıda verdiği kağıtları ama kilosu da iyi ya o yüzden bazen arada bı çay kaşığı ucunda yoğurt felan tadım veririm

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Canim mama içiyor zaten anne sütü değil ama cuma günü doktor liste verdi öyle dedi işte daha bişey vermedim korkuyorum da ya daha çok küçük ama arada böyle bı çay kaşığı felan tadım veririm ama öyle ek gıdaya hergun başlamam vermem canım listeyi de attım bak yukarıda verdiği kağıtları ama kilosu da iyi ya o yüzden bazen arada bı çay kaşığı ucunda yoğurt felan tadım veririm
Aynen cnm öyle yap listeni ekran görüntüsü aldım 6 aylık olunca başlarım diye. Küçük küçük tatır doktorun dediği gibi öğün olarak verme bence kilosuda iyise

Tüm sayfalar yüklendi.