Sorum var Ek gıda

• Konbuyu başlatan Dilan çayırlık
  • Toplam 8 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dilan çayırlık tarafından oluşturulan Ek gıda başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 514 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ek gıda
Konbuyu başlatan Dilan çayırlık
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Minnakkız
D

Dilan çayırlık

Guest
Kızlar benim kızım altı ayına girdi ve günlük nekadar ve günlük menüsünü bilmiyorum fikir verir misiniz bu arada emziriyorum da

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Kızlar benim kızım altı ayına girdi ve günlük nekadar ve günlük menüsünü bilmiyorum fikir verir misiniz bu arada emziriyorum da
Bizde 6 aya geçtik ara ara az olmak şartıyla yemeklerin suyundan tanesinden veriyorum canım yoğurt ver mesela meyvelerden tattir yumurtayı az haşlayıp sarısndan veriyorum ama eğer vereceksen ilk az ver alerji olmazsa ver sonraki.gun

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Çorba yedirebilirsin makarna sıvı yicekler kati yicekler yedirebilirsin onun sindirebilecegi şeyler verebilirsin katı yedirdikden sonra mutlaka şu vermen gerekiyor yemeklerin yanında her zaman suyunu icirebilirsin hem kabız falanda olmaz

D

Dilan çayırlık

Guest
Çorba yedirebilirsin makarna sıvı yicekler kati yicekler yedirebilirsin onun sindirebilecegi şeyler verebilirsin katı yedirdikden sonra mutlaka şu vermen gerekiyor yemeklerin yanında her zaman suyunu icirebilirsin hem kabız falanda olmaz
Ben sabah ekmem yumurta sarısı muz karistirip üstüne sıcak su döküp veriyorum da dünden beri kabız olmuş kızım akşam da çorba yapıp veriyorum

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Ben sabah ekmem yumurta sarısı muz karistirip üstüne sıcak su döküp veriyorum da dünden beri kabız olmuş kızım akşam da çorba yapıp veriyorum
Muz kabız yapar sabahları muz verme normal kahvaltı yedir süt peynir yumurta reçel tarzı yedir muz verirsen kabız olur ara öğünlerde meyve yedirebilirsin akşam oluncada çorba tarzı yine ara öğünlerde de içecek felan icirebilirsin düzenli bir şekilde yedirmis olursun hem sağlıklı olur onun acisindan

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
Şuan sadece üç gün kuralına uyup tattirabilirsin canım yoğurt falan sebze puresiyle başla alışsın sebzeye meyvelere biraz bekle yumurtayı da labneyle falan katıp verebilirsin nefis yemek tariflerinin bebekler için tarifleri var ayına uygun ordan bakıp yapabilirsin çorbalar püreler

Tüm sayfalar yüklendi.