kaç haftalıkHamişler hayırlı geceler beni nedense hamileliğimden beri uyku tutmuyor geceleri size de oluyor mubirde birşey soracağım sola doğru yatıyorum elimi göbek deliğinin altına koyuyorum ve parmak ucuma atar damar gibi kalp ritimleri hissediyorum o bebeğin kalp atışı mıdır
![]()
Kurban olduğum Rabbim bir damla ile ne güzel yeşertti çok şükürHatta dr kontrolüne gittiğimde ultrason için hazırlamıştım. tam o sırada tekrar oluyordu dr söyledim elini koydu ''evet bu senin bebeğin. Şimdide gösterelim o miniciği sana burdan ''demişti.
Yarın 15 bitiyor 16 olacağız inşallahkaç haftalık
Cinsiyeti belli mi![]()
annesi yesin onun minik kalbini oooyyy çıksa da artık sevsem ısırsam yesem
( vahşi severim de biraz
)
Valla 13.haftada kız dedi buralarda herkes yanılma payı var dedi bende kendimi zor tutuyorum kıyafet vs almamak için 26sında gideceğiz bakalım soracağım yine doktoraCinsiyeti belli mi
Hayırlısı inşallahValla 13.haftada kız dedi buralarda herkes yanılma payı var dedi bende kendimi zor tutuyorum kıyafet vs almamak için 26sında gideceğiz bakalım soracağım yine doktora![]()
Hıçkırık tutuyordur bence canımHamişler hayırlı geceler beni nedense hamileliğimden beri uyku tutmuyor geceleri size de oluyor mubirde birşey soracağım sola doğru yatıyorum elimi göbek deliğinin altına koyuyorum ve parmak ucuma atar damar gibi kalp ritimleri hissediyorum o bebeğin kalp atışı mıdır
![]()
Senin belli miHayırlısı inşallah
Ama her elimi koyduğumda hissediyorumHıçkırık tutuyordur bence canım
Aslında haftan çok erken hissetmen için 18 den sonra başlıyor geneldeSenin belli mi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ama her elimi koyduğumda hissediyorum![]()