elti yılandır valla

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan elti yılandır valla başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,978 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı elti yılandır valla
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 4 Adam 1 Madam (sinem)❤

İklim

Kayıtlı Üye
rank
kim derse biz eltimlerle kardes gibiyim yalan söyler vallahi cünki elti insanin yuzüne güler ama arkanizdan kuyunuzu kazan pis bir mahlukattir artik nefret ettim onlar yuzunden kendimden
Suanlik benim eltim yok tek gelinim olursada burda olmaz biri olur herhalde şansıma artık valla iyi olursa iyi olurum kötü olursa kendi kaybeder 😄😄

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
ayni apartmanda yaşiyoruz yillardir herseyine koştum hasta oldu yanina gittim temizlik yapti yardima gittim hali sirkeleyemedi beni cagirdi koşa koşa gittim amelyat oldugunda dedi bu gece yanimda kal ben benim cocuklarim var kalamam dedim diye benden kotusu olmadi ben ramazanda hasta oldum 20 tane iğne yedim 5 tane serum yedim bir kere kapimi acmadilar kapimi acmayi birak telefon bile acmadilar hergun kapisinin önunden hastaneye gidiyodum demedilerki noldusana neden bu hale geldin demwdiler dogum ettim 3 gun sonra gelmiş geçmiş olsun diyo ve halada kötü olan benim bu eltimin gözunde kaynanama demişki bana ne yaptiysa onu yapiyorum ona demiş ben allaha havale ettim onlari allahindan bulsunlar yemin ediyorum kendimden eltilerimden kaynanamdan herkesten sogumuşum arkit nefes alamaz hale gelmişim artik bu nankör insanlardan kurtulmak istiyorum artik bıktım artik vallahi

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
kim derse biz eltimlerle kardes gibiyim yalan söyler vallahi cünki elti insanin yuzüne güler ama arkanizdan kuyunuzu kazan pis bir mahlukattir artik nefret ettim onlar yuzunden kendimden
Kayın karısı hain karisidir der bi büyüğüm yaşlı kadın ☺️ haklılık payı var yani

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Suanlik benim eltim yok tek gelinim olursada burda olmaz biri olur herhalde şansıma artık valla iyi olursa iyi olurum kötü olursa kendi kaybeder 😄😄
kiz benim eltim cok kiskanç valla yeni evliydim bana eşya alinmişti ayy ne guzel senin evinde eşyalarin cok guzel bana eşya almamişlar eşim marketten abur cubur alirdi ayy senin kocan aliyo sana benimki hic elinde bişeyle gelmez der der dururdu eşime gider derdiki sen anca ona abur cuur aliyon der dururdu esim de artik eli dolu gelmezdi esim harclik verirdi oo senin kocan sana calişiyo harcligin var harca ye ic yat derdi eşime soylerdi onuda birakti esim valla cok cektim ben hem eltilerimden hem kaynanamdan allah eltimin basina versin boyle nankor insan bu gunden sonra ona böyle dua edecem vallahi pis kiskanc köpek nefret ettim vallahi onlan
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kayın karısı hain karisidir der bi büyüğüm yaşlı kadın ☺️ haklılık payı var yani
ağzins saglik vallahi kim soylediyse
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

ağzins saglik vallahi kim soylediyse

Balığın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Seni anlıyorum canim benim de bı eltim benim söylediğim bı şeyi evirip çevirip millete başka anlatıyordu sonunda anladım nasıl bı yılan görüşmüyorum 10yildir onlar Diyarbakır da bana gelsene buralara demişti en basiti dedimki okullar var havalar soğuk yazın nasip kısmet kadın kaynanama hediye gelmek istemiyor aman ne işim var Diyarbakır mi aman aman demiş ben şok oldum yılanın tam başı Güldür Güldür deki Naime gibi eltilerim yılan benim de canım yüzüme gülüp arkamdan konuşurlar 10yildir gitmiyorum Diyarbakır a buradan giderken zaten gidiş dönüş uçak biletimi alıyorum en az 3gun en fazla 7gun kaliyorum

Tüm sayfalar yüklendi.