elti yılandır valla

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan elti yılandır valla başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,001 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı elti yılandır valla
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
kim derse biz eltimlerle kardes gibiyim yalan söyler vallahi cünki elti insanin yuzüne güler ama arkanizdan kuyunuzu kazan pis bir mahlukattir artik nefret ettim onlar yuzunden kendimden
Simdi canim insanliktan nasibini almayanlar var ne yazık ki bizde sekiz eltiyiz çok iyi olduklarimda var kapıma artık koymayacagim da var bende hepsine herşeyi yaptım gelin geldim üç bekar kaynım yanımdaydı evlendirdim ev sahibi ettim nankör insan heryerde nankör eşim babalık yaptı ben analık kaynanam gil düğünlerine misafir gibi gelir gider di midemi bulandirdilar görmek bile istemiyorum iki eltimle iyiyiz digererli dedikodu yap senden iyisi yok dedikodu yapmayınca malzeme vermeyince sen kötüsün 🤭😀
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben eltimle konuşmam gidip gelmem selam vermem
😀🥰

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
kim derse biz eltimlerle kardes gibiyim yalan söyler vallahi cünki elti insanin yuzüne güler ama arkanizdan kuyunuzu kazan pis bir mahlukattir artik nefret ettim onlar yuzunden kendimden
Eltim yok ama kaynanam görümcelerim yeterli sanırım ama hepsi öyle değil gözümle gördüğüm insanlar var ablam eltileriyle benimle nasılsa onlarlada öyle kaynanası ablama kurban olurum seni bize verene diyor benimki sen şerefsizsin şeytansın diyor🤦‍♀️😂😂😂😂 amann boşver kapat kapını görüşme canını sıkma inan olan sana oluyor ben stresten neler çektim günlerce kanamam oldu migrenim tuttu ne oldu olan bana oldu oğlumla bile ilgilenemedim doğru düzgün boşverrrr hiç takma onlar yokmuş gibi yaşa inan böyle hayat daha güzel Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın sıkma güzel canını

İklim

Kayıtlı Üye
rank
ayni apartmanda yaşiyoruz yillardir herseyine koştum hasta oldu yanina gittim temizlik yapti yardima gittim hali sirkeleyemedi beni cagirdi koşa koşa gittim amelyat oldugunda dedi bu gece yanimda kal ben benim cocuklarim var kalamam dedim diye benden kotusu olmadi ben ramazanda hasta oldum 20 tane iğne yedim 5 tane serum yedim bir kere kapimi acmadilar kapimi acmayi birak telefon bile acmadilar hergun kapisinin önunden hastaneye gidiyodum demedilerki noldusana neden bu hale geldin demwdiler dogum ettim 3 gun sonra gelmiş geçmiş olsun diyo ve halada kötü olan benim bu eltimin gözunde kaynanama demişki bana ne yaptiysa onu yapiyorum ona demiş ben allaha havale ettim onlari allahindan bulsunlar yemin ediyorum kendimden eltilerimden kaynanamdan herkesten sogumuşum arkit nefes alamaz hale gelmişim artik bu nankör insanlardan kurtulmak istiyorum artik bıktım artik vallah

kiz benim eltim cok kiskanç valla yeni evliydim bana eşya alinmişti ayy ne guzel senin evinde eşyalarin cok guzel bana eşya almamişlar eşim marketten abur cubur alirdi ayy senin kocan aliyo sana benimki hic elinde bişeyle gelmez der der dururdu eşime gider derdiki sen anca ona abur cuur aliyon der dururdu esim de artik eli dolu gelmezdi esim harclik verirdi oo senin kocan sana calişiyo harcligin var harca ye ic yat derdi eşime soylerdi onuda birakti esim valla cok cektim ben hem eltilerimden hem kaynanamdan allah eltimin basina versin boyle nankor insan bu gunden sonra ona böyle dua edecem vallahi pis kiskanc köpek nefret ettim vallahi onlan

ağzins saglik vallahi kim soylediyse

Eşinizle böyle rahat rahat konuşmasıda tuaf onu alıyon bunu alıyon falan hayırdır yani ben olsam kızarım sen ne hakla eşime böyle konusabiliyosun diye aliyoda dostuna almiyorya bence sen eltini bir güzel azarla eşimle böyle rahat rahat konuşma nerden geliyor bu rahatlık de ona ne canım ne saçma

Eşinizle böyle rahat rahat konuşmasıda tuaf onu alıyon bunu alıyon falan hayırdır yani ben olsam kızarım sen ne hakla eşime böyle konusabiliyosun diye aliyoda dostuna almiyorya bence sen eltini bir güzel azarla eşimle böyle rahat rahat konuşma nerden geliyor bu rahatlık de ona ne canım ne saçma
Çok saçma değil mi düşünsene sen kaynina bu kadar rahat konusabiliyo musun onu aliyosun bunu aliyosun diye hiç sevmem sınırını bilmeyen insanları valla şahsen benim eşime öyle konuşsun eltim ağzının orta yerine carparim herkes sınırını bilecek

İklim

Kayıtlı Üye
rank
kiz benim eltim cok kiskanç valla yeni evliydim bana eşya alinmişti ayy ne guzel senin evinde eşyalarin cok guzel bana eşya almamişlar eşim marketten abur cubur alirdi ayy senin kocan aliyo sana benimki hic elinde bişeyle gelmez der der dururdu eşime gider derdiki sen anca ona abur cuur aliyon der dururdu esim de artik eli dolu gelmezdi esim harclik verirdi oo senin kocan sana calişiyo harcligin var harca ye ic yat derdi eşime soylerdi onuda birakti esim valla cok cektim ben hem eltilerimden hem kaynanamdan allah eltimin basina versin boyle nankor insan bu gunden sonra ona böyle dua edecem vallahi pis kiskanc köpek nefret ettim vallahi onlan

Benden yaşça küçük 18 yaşında kaynım var ben ondan bişey isterken bile ricayla konuşurum yapabilirmisin alabilirmisin diye çok severim oda beni öyle ama ne olursa olsun sınırım var onlarda bana karşı öyle dan dun konuşmam karsimdada öyle konuşturmam

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
ayni apartmanda yaşiyoruz yillardir herseyine koştum hasta oldu yanina gittim temizlik yapti yardima gittim hali sirkeleyemedi beni cagirdi koşa koşa gittim amelyat oldugunda dedi bu gece yanimda kal ben benim cocuklarim var kalamam dedim diye benden kotusu olmadi ben ramazanda hasta oldum 20 tane iğne yedim 5 tane serum yedim bir kere kapimi acmadilar kapimi acmayi birak telefon bile acmadilar hergun kapisinin önunden hastaneye gidiyodum demedilerki noldusana neden bu hale geldin demwdiler dogum ettim 3 gun sonra gelmiş geçmiş olsun diyo ve halada kötü olan benim bu eltimin gözunde kaynanama demişki bana ne yaptiysa onu yapiyorum ona demiş ben allaha havale ettim onlari allahindan bulsunlar yemin ediyorum kendimden eltilerimden kaynanamdan herkesten sogumuşum arkit nefes alamaz hale gelmişim artik bu nankör insanlardan kurtulmak istiyorum artik bıktım artik vallahi
Bir an anlattığın kısi benim eltim mi dedim 🤣 bende ayniydim ona karşı alt katimda oturuyor doğum yapcak diye temizlik yaptım doğum çantasına kadar hazırladım doğdu her gün çocuğunu yıkadım kahvaltı yapsın dinlensin diye çocuğuna baktım benimde 4 yaşında oğlum olmasına rağmen işine gücüne yardım ettim her çağırdığı da gittim bir ay bizde yediler içtiler tadilattan dolayı ama kalp spazmı geçirdim hastaneden geldim geçmiş olsun sen bize lazımsın deyip gitti birdahada çıkmadı yukarı yanıma doğum günü için kurabiye yap dedi yapmadım siye benden kötüsü olmadı o günden beride ne inerim evine nede çıkar evime

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Eski eltim hakkında her yerde iyi konuşurdum ayrıldılar gene kötü söz söylemedim sonradan öğrendim ki eşimin ailesine beni daha çok sevin diyormuş duyunca şaşırdım ne alaka diye ama herkes bir olmuyor ayrılmadan önce de sürekli benle kıyas yapardı çok saçma geliyor bana böyle şeyler herkes kendi evinde sonuçta

Tüm sayfalar yüklendi.