elti yılandır valla

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan elti yılandır valla başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,990 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı elti yılandır valla
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Zanazarina

Kayıtlı Üye
rank
kim derse biz eltimlerle kardes gibiyim yalan söyler vallahi cünki elti insanin yuzüne güler ama arkanizdan kuyunuzu kazan pis bir mahlukattir artik nefret ettim onlar yuzunden kendimden
Biz 6 eltiyiz hepimiz ayrı ayrı oturuyoruz ne yalan söyliyim 2 tanesi şeytan ve sorsan şeytan nerde yatıyor bilirler 🤣 diğerleri çok iyi Allah var aramız gayet iyi. Ama derler ya elti komadan beter aynen öyle kimseye guvenmiceksin yine de. Bu arada aynı evde yaşayan eltilere de Allah sabırlar versin 😂😉🤗

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
kim derse biz eltimlerle kardes gibiyim yalan söyler vallahi cünki elti insanin yuzüne güler ama arkanizdan kuyunuzu kazan pis bir mahlukattir artik nefret ettim onlar yuzunden kendimden
Aynen canım sana sonuna kadar katılıyorum yılana hakaret olur bende de var bir tane ama on taneye bedel allaha şükür uzaktayım artık 😉

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Kayın karısı hain karisidir der bi büyüğüm yaşlı kadın ☺️ haklılık payı var yani
Eltim yok tek oğul o konuda şanslıyım evini baska yere taşıyan satan neler neler duydum gördüm görmeden tatmadanşükür ettim eltim yok diye😂😂😂😂😂
Eltim yok ama hepsine bedel pislik kıskanç görümcem var 😬😬😬 fenalıkda on numaradır kendis
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Eltim yok ama hepsine bedel pislik kıskanç görümcem var 😬😬😬 fenalıkda on numaradır kendisi
3 tane görümcem var ama onarımda iyi insanlar hic birinden aşırı incinmedim o konularda şanslıyım galiba

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Eşinizle böyle rahat rahat konuşmasıda tuaf onu alıyon bunu alıyon falan hayırdır yani ben olsam kızarım sen ne hakla eşime böyle konusabiliyosun diye aliyoda dostuna almiyorya bence sen eltini bir güzel azarla eşimle böyle rahat rahat konuşma nerden geliyor bu rahatlık de ona ne canım ne saçma
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok saçma değil mi düşünsene sen kaynina bu kadar rahat konusabiliyo musun onu aliyosun bunu aliyosun diye hiç sevmem sınırını bilmeyen insanları valla şahsen benim eşime öyle konuşsun eltim ağzının orta yerine carparim herkes sınırını bilecek
biz dogulu oldugumuz icin ben kaynomlara gelinlik yapiyorum konuşmuyorum onlarla eşim ve eltim teyze cocuklari oldugu icin rahatlikla onlari söyluyo konuşuyo
Benden yaşça küçük 18 yaşında kaynım var ben ondan bişey isterken bile ricayla konuşurum yapabilirmisin alabilirmisin diye çok severim oda beni öyle ama ne olursa olsun sınırım var onlarda bana karşı öyle dan dun konuşmam karsimdada öyle konuşturmam
bende kaynimin cocuklariyla konuşunca bile saygi cercevesini aşmadan konuşurum onlarda benimle öyle konuşurlar ama eltilerim yılan yılan vallahide billahi onlar yuzunden yuvam yikiliyodu

Tüm sayfalar yüklendi.