Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla anlatsam roman olur eltim kaynana ve kayinpeder yuzunden eşimle aram açildi babamin evine gittim sonradan yine kaynanam kayinpederim gelip beni eve getirdiler
valla anlatsam roman olur eltim kaynana ve kayinpeder yuzunden eşimle aram açildi babamin evine gittim sonradan yine kaynanam kayinpederim gelip beni eve getirdiler
Ben bire evlendim. Kaynanamla bir yaşıyorum. Evlenmeden önce eşim eve masraf yaptı kapılar değişti duşakabin takıldı eşyalar yenilendi. Düğüne 2 hafta kala tutturdu ben geri dönecem burada ben kalcam diye. Onun yüzünden babam düğünden cayma noktasına geldi. Kaynanam eltime izin vermedi ben oturdum neyse 2 buçuk yıllık evliyim ve eltim çocuklarına burası senin evin değil dedemizin evi dedirtti. Kayınlarım bizden kira istedi. Yetmedi eşimle aram bozulsun diye eltim yalanlar söyledi. Sonunda kendimi eşime ispat ettim yuvam kurtulsun diye il dışına taşınmaya karar verdim. Eşim kabul etti ve bir iki haftaya kadar taşınıyoruz ben ailemin evinde kalıyorum şuanda. Yerimizden yurdumuzdan etti kadın bizi kına yakar artık. Asla yuvam olmadı o ev onun yüzünden. Herkes senin evin değil diye diye beni herşeyden soğuttu. Doğum yaptım 2 aylık bebişim var doğumdan beri il dışında ailemin yanında kalıyorum. Eşim uzak kalınca bize kıymet vermeye başladı. Psikolojik olarak çöktüm. Arkamdan konuşuyormuş aramıyor sormuyor bilmem ne diye sanki daha önce çok görüşüyormuşuz gibi. Eşim onlar yüzünden bana sevgi göstermedi hep kafasını karıştırdılar. Hep ayrılık naraları attı. Onlar yüzünden hep hakarete maruz kaldım. İnşaAllah kurtulurum o insanlardan. Eşimde benimle aile olabilir umuyorum o zaman. O yüzden en iyi elti asla konuşmadığındır. Başka türlü zarar ziyan.
Valla kızlar onu bilmemde ben eltimi cok iyidir onu severim o bana hep ablalık yaptı yeri gel Di eşimle tartismalarimizda bile hep beni savunur hele ben kızıma 2 ci annesi oldu dogumumdada bile eltim geldi kaldı yanımda Allah Bi kere razı olsun benim cocugumu öz kizindan ayırtetmez kızımda ona cok duskundur valla bir eltim daha var bak onla okadar samimi degildiriz
ayni apartmanda yaşiyoruz yillardir herseyine koştum hasta oldu yanina gittim temizlik yapti yardima gittim hali sirkeleyemedi beni cagirdi koşa koşa gittim amelyat oldugunda dedi bu gece yanimda kal ben benim cocuklarim var kalamam dedim diye benden kotusu olmadi ben ramazanda hasta oldum 20 tane iğne yedim 5 tane serum yedim bir kere kapimi acmadilar kapimi acmayi birak telefon bile acmadilar hergun kapisinin önunden hastaneye gidiyodum demedilerki noldusana neden bu hale geldin demwdiler dogum ettim 3 gun sonra gelmiş geçmiş olsun diyo ve halada kötü olan benim bu eltimin gözunde kaynanama demişki bana ne yaptiysa onu yapiyorum ona demiş ben allaha havale ettim onlari allahindan bulsunlar yemin ediyorum kendimden eltilerimden kaynanamdan herkesten sogumuşum arkit nefes alamaz hale gelmişim artik bu nankör insanlardan kurtulmak istiyorum artik bıktım artik vallahi
Ama sen baştan çok taviz vermişsin. Hep herseyi sen yapmışsın bikez yapmayınca da kötü olan sen olmuşsun. Bence hayirlisi böyleymiş en azindan bundan sonra mesafe koyarsın.sana değer vermeyene sen hiç verme herkes yerini bilsin. Demekki bu insanlara bu kadar yapmışsın yetmemiş hala beklentileri varmış.hic canini sıkma bence böyle menfaatçi insanlar için
Ama sen baştan çok taviz vermişsin. Hep herseyi sen yapmışsın bikez yapmayınca da kötü olan sen olmuşsun. Bence hayirlisi böyleymiş en azindan bundan sonra mesafe koyarsın.sana değer vermeyene sen hiç verme herkes yerini bilsin. Demekki bu insanlara bu kadar yapmışsın yetmemiş hala beklentileri varmış.hic canini sıkma bence böyle menfaatçi insanlar için
ben zaten baştan cok taviz verdim ablamlar yapma diyodu yok abla gunahtir yapim sanki nolcak diyodum ağzima ediyolardi ablamlara dert yaninca ablamlar hak ediyosin sana yapma diyoruz diyolardi ama ben kendi salakligimdan yaptim karsiliğinida cok iyi gordum 10 sene yaptim 1 kere yapmadim benden daha kotusu olmadi ben eltimede kaynanamada soyledim benim size yaptiklarimi allah gordu sizin gormenize gerek yok dedim seni allaha havale ediyom dedim cunki artik tak dedi canima
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
ben zaten baştan cok taviz verdim ablamlar yapma diyodu yok abla gunahtir yapim sanki nolcak diyodum ağzima ediyolardi ablamlara dert yaninca ablamlar hak ediyosin sana yapma diyoruz diyolardi ama ben kendi salakligimdan yaptim karsiliğinida cok iyi gordum 10 sene yaptim 1 kere yapmadim benden daha kotusu olmadi ben eltimede kaynanamada soyledim benim size yaptiklarimi allah gordu sizin gormenize gerek yok dedim seni allaha havale ediyom dedim cunki artik tak dedi canima
annem babam yuvan yikilmasin cocugun babasiz buyumesin dedi ben o zaman 1bucuk senelik evliydim 7 aylik oglum vardi mecbur geri geldim ama geldime gelecegime pişman oldum eşimlw aramiz hiç düzelmedi en ufak tartişmada benmi sana gel dedim diyodu annem babam seni getirdi basima kurtulmuştum senden yine geldin basima diyip duruyodu bu yillarca boyle devam etti artik canima tak etti birgun yine boyle soylerken bende dedim eger istemiyodun neden bana istemiyorum seni annem babam almaya geliyo gelme bwn istemiyorum seni demedin dedim telefon acsaydin istemiyorum seni deseydin dedim haklisin hata benim dedi o gunden sonra hiç öyle kelimeler soylemedi bu bikaç senedir iyiyiz biz cok şükür ben neler cektim neler bir allah biliyo bide ben
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
annem babam yuvan yikilmasin cocugun babasiz buyumesin dedi ben o zaman 1bucuk senelik evliydim 7 aylik oglum vardi mecbur geri geldim ama geldime gelecegime pişman oldum eşimlw aramiz hiç düzelmedi en ufak tartişmada benmi sana gel dedim diyodu annem babam seni getirdi basima kurtulmuştum senden yine geldin basima diyip duruyodu bu yillarca boyle devam etti artik canima tak etti birgun yine boyle soylerken bende dedim eger istemiyodun neden bana istemiyorum seni annem babam almaya geliyo gelme bwn istemiyorum seni demedin dedim telefon acsaydin istemiyorum seni deseydin dedim haklisin hata benim dedi o gunden sonra hiç öyle kelimeler soylemedi bu bikaç senedir iyiyiz biz cok şükür ben neler cektim neler bir allah biliyo bide ben