elti yılandır valla

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan elti yılandır valla başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,017 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı elti yılandır valla
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 4 Adam 1 Madam (sinem)❤

İklim

Kayıtlı Üye
rank
ben zaten baştan cok taviz verdim ablamlar yapma diyodu yok abla gunahtir yapim sanki nolcak diyodum ağzima ediyolardi ablamlara dert yaninca ablamlar hak ediyosin sana yapma diyoruz diyolardi ama ben kendi salakligimdan yaptim karsiliğinida cok iyi gordum 10 sene yaptim 1 kere yapmadim benden daha kotusu olmadi ben eltimede kaynanamada soyledim benim size yaptiklarimi allah gordu sizin gormenize gerek yok dedim seni allaha havale ediyom dedim cunki artik tak dedi canima
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

annem babam yuvan yikilmasin cocugun babasiz buyumesin dedi ben o zaman 1bucuk senelik evliydim 7 aylik oglum vardi mecbur geri geldim ama geldime gelecegime pişman oldum eşimlw aramiz hiç düzelmedi en ufak tartişmada benmi sana gel dedim diyodu annem babam seni getirdi basima kurtulmuştum senden yine geldin basima diyip duruyodu bu yillarca boyle devam etti artik canima tak etti birgun yine boyle soylerken bende dedim eger istemiyodun neden bana istemiyorum seni annem babam almaya geliyo gelme bwn istemiyorum seni demedin dedim telefon acsaydin istemiyorum seni deseydin dedim haklisin hata benim dedi o gunden sonra hiç öyle kelimeler soylemedi bu bikaç senedir iyiyiz biz cok şükür ben neler cektim neler bir allah biliyo bide ben

annem babam yuvan yikilmasin cocugun babasiz buyumesin dedi ben o zaman 1bucuk senelik evliydim 7 aylik oglum vardi mecbur geri geldim ama geldime gelecegime pişman oldum eşimlw aramiz hiç düzelmedi en ufak tartişmada benmi sana gel dedim diyodu annem babam seni getirdi basima kurtulmuştum senden yine geldin basima diyip duruyodu bu yillarca boyle devam etti artik canima tak etti birgun yine boyle soylerken bende dedim eger istemiyodun neden bana istemiyorum seni annem babam almaya geliyo gelme bwn istemiyorum seni demedin dedim telefon acsaydin istemiyorum seni deseydin dedim haklisin hata benim dedi o gunden sonra hiç öyle kelimeler soylemedi bu bikaç senedir iyiyiz biz cok şükür ben neler cektim neler bir allah biliyo bide ben
Kavgada böyle eşine ben mi gel dedim yok gelmeseydin diyen adamlara kıl oluyorum çocukları anneye atiyolar kendileri bekar oğlan gibi gezecekler hiç taviz verme bidaha öyle derse çocukları al ben gelmeyim de valla su adamlara çocuk için kendinizi ezdirmeyin çocuk tek kadın sorumluluğunda degil

Ensarin annesi

Kayıtlı Üye
rank
kim derse biz eltimlerle kardes gibiyim yalan söyler vallahi cünki elti insanin yuzüne güler ama arkanizdan kuyunuzu kazan pis bir mahlukattir artik nefret ettim onlar yuzunden kendimden
Eltinin iyisi mi var yüzlerini şeytan görsün benim 1 eltim var kaynanamdan çekmedim ondan çektiğimi Allah tan kaynanam görümce lerim 'e mal olduğunu biliyor birde biliyormusunuz en cok insanin zoruna giden kaynin avradının ne mal olduğunu biliyor ama benim eşim yapmaz benim eşim etmez Azrail olsam ilk kaynimin sonrada o suratsız karısının canını alırdım o kadar ki nefret ediyorum

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Ben bire evlendim. Kaynanamla bir yaşıyorum. Evlenmeden önce eşim eve masraf yaptı kapılar değişti duşakabin takıldı eşyalar yenilendi. Düğüne 2 hafta kala tutturdu ben geri dönecem burada ben kalcam diye. Onun yüzünden babam düğünden cayma noktasına geldi. Kaynanam eltime izin vermedi ben oturdum neyse 2 buçuk yıllık evliyim ve eltim çocuklarına burası senin evin değil dedemizin evi dedirtti. Kayınlarım bizden kira istedi. Yetmedi eşimle aram bozulsun diye eltim yalanlar söyledi. Sonunda kendimi eşime ispat ettim yuvam kurtulsun diye il dışına taşınmaya karar verdim. Eşim kabul etti ve bir iki haftaya kadar taşınıyoruz ben ailemin evinde kalıyorum şuanda. Yerimizden yurdumuzdan etti kadın bizi kına yakar artık. Asla yuvam olmadı o ev onun yüzünden. Herkes senin evin değil diye diye beni herşeyden soğuttu. Doğum yaptım 2 aylık bebişim var doğumdan beri il dışında ailemin yanında kalıyorum. Eşim uzak kalınca bize kıymet vermeye başladı. Psikolojik olarak çöktüm. Arkamdan konuşuyormuş aramıyor sormuyor bilmem ne diye sanki daha önce çok görüşüyormuşuz gibi. Eşim onlar yüzünden bana sevgi göstermedi hep kafasını karıştırdılar. Hep ayrılık naraları attı. Onlar yüzünden hep hakarete maruz kaldım. İnşaAllah kurtulurum o insanlardan. Eşimde benimle aile olabilir umuyorum o zaman. O yüzden en iyi elti asla konuşmadığındır. Başka türlü zarar ziyan.
Allah yardımcın olsun kuzum bende benzerlerini yaşadım insallah gittin yerde mutlu olursun bana da dua et kuzum bizde uzaklara gidelm

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
kim derse biz eltimlerle kardes gibiyim yalan söyler vallahi cünki elti insanin yuzüne güler ama arkanizdan kuyunuzu kazan pis bir mahlukattir artik nefret ettim onlar yuzunden kendimden
Benim eltim Azerbaycand ben rusiyada😅en iyiisi uzaklik

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımcın olsun kuzum bende benzerlerini yaşadım insallah gittin yerde mutlu olursun bana da dua et kuzum bizde uzaklara gidelm
valla benim evim kucuk diye taşinacaz diyo eşim ama gecen gunde diyoki kira fiyatlari ucmuş nasil yapacaz diyo valla dedim mecbur gidecez bu ev bize yetmiyo dedim goruyorum yetmedigini ama nasil yapacam bilmiyorum diyo bana saşmiş kalmişiz bizde bi burdan gitsem kurtulsam bu insanlardan rahatlicam işallah canm vallahi

Tüm sayfalar yüklendi.