elti yılandır valla

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan elti yılandır valla başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,001 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı elti yılandır valla
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
valla benim evim kucuk diye taşinacaz diyo eşim ama gecen gunde diyoki kira fiyatlari ucmuş nasil yapacaz diyo valla dedim mecbur gidecez bu ev bize yetmiyo dedim goruyorum yetmedigini ama nasil yapacam bilmiyorum diyo bana saşmiş kalmişiz bizde bi burdan gitsem kurtulsam bu insanlardan rahatlicam işallah canm vallahi
İnşallah kuzum benim adam da anasına yakın olsn diye taşınmak istiyor 36 yaşında anasını emmedigi kaldi

Melike_mlk

Kayıtlı Üye
rank
kim derse biz eltimlerle kardes gibiyim yalan söyler vallahi cünki elti insanin yuzüne güler ama arkanizdan kuyunuzu kazan pis bir mahlukattir artik nefret ettim onlar yuzunden kendimden
Tabikide öyle bizim bi büyüğümüz iki kuma anlaşır iki elti anlaşamaz derdi hep gerçekten eltim olunca anladım ne kadar doğru olduğunu

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah kuzum benim adam da anasına yakın olsn diye taşınmak istiyor 36 yaşında anasını emmedigi kaldi
benim eşimde öyle vallahi yine biraz düzelmiş ama cok degil anasi yengeleri doldurur başima gonderilerdi evde kavga edrrdi bağrirdi azarlardi hakaret edrr eder dururdu cok sukur bi nebzede olsa duzelmiş benim eşim aslinda biraz korkuyo uzaklara gitmekten yapamam diye 3 tane cocuk 5 bogaz eşim tek calişiyo kira elektirik su dogalgaz masraflar falan derken yetemem diye korkuyo eee burda ayligini aliyo direk babasinin eline veriyo nee evle nede masraflarla ilgileniyo bunlari düşünunce anasindan babasindan ayrilmakta istemiyo haliyle ama ben istiyorum cünki sorumluluk alma yaşi gelmiş geciyo bile ömrumuzun sonuna kadar böyle olacak degil yaa degilmi ama

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
benim eşimde öyle vallahi yine biraz düzelmiş ama cok degil anasi yengeleri doldurur başima gonderilerdi evde kavga edrrdi bağrirdi azarlardi hakaret edrr eder dururdu cok sukur bi nebzede olsa duzelmiş benim eşim aslinda biraz korkuyo uzaklara gitmekten yapamam diye 3 tane cocuk 5 bogaz eşim tek calişiyo kira elektirik su dogalgaz masraflar falan derken yetemem diye korkuyo eee burda ayligini aliyo direk babasinin eline veriyo nee evle nede masraflarla ilgileniyo bunlari düşünunce anasindan babasindan ayrilmakta istemiyo haliyle ama ben istiyorum cünki sorumluluk alma yaşi gelmiş geciyo bile ömrumuzun sonuna kadar böyle olacak degil yaa degilmi ama
Ayni benm kocam benim eşimde anasından destek alıyor kaç defa anasinin evinin üst katından ev tutmaya çalıştı beraber oturmadim için kaynanam evimde kavga çıkardı kapıyı açıp bagirdi kocamı evden kovdum defol git ben cocuguma bakarm dedm soruyirm anan mi kizin mi diye anam diyor dünya bir yana anam bir yana diyor kocalarimiz koca olmalı evlendip aile olduğunu anlamalı inşallah anlarlar yoksa nereye gidersek gidelm aileden kopamazlar

Tüm sayfalar yüklendi.