Sesli gülüyorum senin yazdıklarına 🤣🤣🤣🤣🤣😆 Gül Gül bende gülüyom ama kendi halime 🤦🏻♀️😂😂
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,319 Konum Siirt 13 Ekim 2022 #41 Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: Sesli gülüyorum senin yazdıklarına Genişletmek için tıkla ... Gül Gül bende gülüyom ama kendi halime
Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: Sesli gülüyorum senin yazdıklarına Genişletmek için tıkla ... Gül Gül bende gülüyom ama kendi halime
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 13 Ekim 2022 #42 Mervercan' Alıntı: Gül Gül bende gülüyom ama kendi halime Genişletmek için tıkla ... Ya ben napiyim mervem başımda 4elti var ah ah
Mervercan' Alıntı: Gül Gül bende gülüyom ama kendi halime Genişletmek için tıkla ... Ya ben napiyim mervem başımda 4elti var ah ah
Agrin💕Zerya Kayıtlı Üye Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 813 Konum Siverek 13 Ekim 2022 #43 Mervercan' Alıntı: Çok şükür eltim yok Genişletmek için tıkla ... En şanslı gelin kategorisindesin canım
Mervercan' Alıntı: Çok şükür eltim yok Genişletmek için tıkla ... En şanslı gelin kategorisindesin canım
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 13 Ekim 2022 #44 Agrin💕Zerya' Alıntı: En şanslı gelin kategorisindesin canım Genişletmek için tıkla ... Hemde nasıl
Agrin💕Zerya Kayıtlı Üye Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 813 Konum Siverek 13 Ekim 2022 #45 Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: Ya ben napiyim mervem başımda 4elti var ah ah Genişletmek için tıkla ... Üzüldüm valla 4 elti hiç kolay değildir herhalde
Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: Ya ben napiyim mervem başımda 4elti var ah ah Genişletmek için tıkla ... Üzüldüm valla 4 elti hiç kolay değildir herhalde
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 13 Ekim 2022 #46 Agrin💕Zerya' Alıntı: Üzüldüm valla 4 elti hiç kolay değildir herhalde Genişletmek için tıkla ... Vallaha ya bana sor kuzum
Agrin💕Zerya' Alıntı: Üzüldüm valla 4 elti hiç kolay değildir herhalde Genişletmek için tıkla ... Vallaha ya bana sor kuzum
Agrin💕Zerya Kayıtlı Üye Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 813 Konum Siverek 13 Ekim 2022 #47 Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: Vallaha ya bana sor kuzum Genişletmek için tıkla ... Sorayım, merak ettim inan ki canım cidden zor olsa gerek nasıl baş ediyorsun kuzum
Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: Vallaha ya bana sor kuzum Genişletmek için tıkla ... Sorayım, merak ettim inan ki canım cidden zor olsa gerek nasıl baş ediyorsun kuzum
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 13 Ekim 2022 #48 Mervercan' Alıntı: Çok şükür eltim yok Genişletmek için tıkla ... Benim de suanlik yok olsun diye uğraşıyorum sanırım Allah'tan belamı istiyorum
Mervercan' Alıntı: Çok şükür eltim yok Genişletmek için tıkla ... Benim de suanlik yok olsun diye uğraşıyorum sanırım Allah'tan belamı istiyorum
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 13 Ekim 2022 #49 Agrin💕Zerya' Alıntı: Sorayım, merak ettim inan ki canım cidden zor olsa gerek nasıl baş ediyorsun kuzum Genişletmek için tıkla ... Allahdan diğerleri uzak kız biri yanımda yılan yoksa bu Ankara'yı terkeder giderdim
Agrin💕Zerya' Alıntı: Sorayım, merak ettim inan ki canım cidden zor olsa gerek nasıl baş ediyorsun kuzum Genişletmek için tıkla ... Allahdan diğerleri uzak kız biri yanımda yılan yoksa bu Ankara'yı terkeder giderdim
Agrin💕Zerya Kayıtlı Üye Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 813 Konum Siverek 13 Ekim 2022 #50 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Benim de suanlik yok olsun diye uğraşıyorum sanırım Allah'tan belamı istiyorum Genişletmek için tıkla ... Galiba dertsiz başına dert istiyorsun canım yapma bunu kendine kaynına kız arama, arıyormuş gibi yap Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 13 Ekim 2022 Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: Allahdan diğerleri uzak kız biri yanımda yılan yoksa bu Ankara'yı terkeder giderdim Genişletmek için tıkla ... Neyse ki diğerleri uzak, yanindakiyle çok mu yakın evleriniz?
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Benim de suanlik yok olsun diye uğraşıyorum sanırım Allah'tan belamı istiyorum Genişletmek için tıkla ... Galiba dertsiz başına dert istiyorsun canım yapma bunu kendine kaynına kız arama, arıyormuş gibi yap Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 13 Ekim 2022 Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: Allahdan diğerleri uzak kız biri yanımda yılan yoksa bu Ankara'yı terkeder giderdim Genişletmek için tıkla ... Neyse ki diğerleri uzak, yanindakiyle çok mu yakın evleriniz?