Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim bir tane eltim var hoş bir insan ama çok kiskanç şimdi ben bir aydan sonra dogum yapacam eltim hamile kalmiş kocasından once bana söylüyor böyle bir sacmalik varmi yani birde diyorki senin bebeğinin kıyafetlerini bana vercen tamammi diyor daha benim cocugum dogmamiş giymemiş gozu benim kizimin nasibinde allahim ya rabbi
Benim bir tane eltim var hoş bir insan ama çok kiskanç şimdi ben bir aydan sonra dogum yapacam eltim hamile kalmiş kocasından once bana söylüyor böyle bir sacmalik varmi yani birde diyorki senin bebeğinin kıyafetlerini bana vercen tamammi diyor daha benim cocugum dogmamiş giymemiş gozu benim kizimin nasibinde allahim ya rabbi
İnsan ben kendim alırım başkasının kini çocuğuma giydirmek der bu kalkmış senden istiyor tuhaf yani. Canım bu kadınla muhatap olduktan sonra bol bol kendine evine oku nazarı da değer
Eski eltim en büyük olan oydu ben oğluma hamile kaldım arkamdan hemen o kalmış ben kızımın adını inci koymuştum ben erkek bekliyordum bunun kızı oldu adını da inci koymuş çocuk 6 aylık oldu öyle öğrendim hemen arkama hamile kaldı ben 8 haftaliktim o daha 1 aylikti ama benden önce sezaryenle almışlar bebeğini çok değişik bir kadındı yani böyle şeyler oluyor maalesef aile boyu konuştular gelini kıskandı diye kendi eşi bile onlarda hamilelikleri sadece eslerimiz bilirdi karnımız belli olunca anlardık eniştem bile demiş kızı kıskandın diye ama yani kıyafet verilir giydirirsin bebeğine sonra verirsin hemen büyüyorlar zaten yani bence böyle şeyler söyleme doğmamış bebeğin nasibi falan tam tersi mutlu ol derim çünkü düşünsene senin minnoşun kıyafetlerini küçük bir minik daha giyecek gördükçe ay ne kadar küçükmüş benim minik bebeğim diyeceksin yanlış anlama lütfen beni olur mu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Eski eltim en büyük olan oydu ben oğluma hamile kaldım arkamdan hemen o kalmış ben kızımın adını inci koymuştum ben erkek bekliyordum bunun kızı oldu adını da inci koymuş çocuk 6 aylık oldu öyle öğrendim hemen arkama hamile kaldı ben 8 haftaliktim o daha 1 aylikti ama benden önce sezaryenle almışlar bebeğini çok değişik bir kadındı yani böyle şeyler oluyor maalesef aile boyu konuştular gelini kıskandı diye kendi eşi bile onlarda hamilelikleri sadece eslerimiz bilirdi karnımız belli olunca anlardık eniştem bile demiş kızı kıskandın diye ama yani kıyafet verilir giydirirsin bebeğine sonra verirsin hemen büyüyorlar zaten yani bence böyle şeyler söyleme doğmamış bebeğin nasibi falan tam tersi mutlu ol derim çünkü düşünsene senin minnoşun kıyafetlerini küçük bir minik daha giyecek gördükçe ay ne kadar küçükmüş benim minik bebeğim diyeceksin yanlış anlama lütfen beni olur mu
İnsan ben kendim alırım başkasının kini çocuğuma giydirmek der bu kalkmış senden istiyor tuhaf yani. Canım bu kadınla muhatap olduktan sonra bol bol kendine evine oku nazarı da değer
Evet evde okusun bol bol kesinlikle katılıyorum. Ama bende çok aldım bir sürü hediyeler de geldi bir arkadaşım var temizler bana dedi getirsek giydirirmisin diye kabul ettim güzelce yıkadım giydiriyorum kıyafet pek sorun değilde ama kıskançlık çok kötü nazar Allah korusun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bitsne kaynim bitane eltim vr ama yok cnku hain fesat yalancı sinsi kıskanç flim çevirmeden ortalığı karıştırmadan duramıyor yerinde benim bir kızım bir oqlum var kızım 5 yaşına basacak onun bir kızı var 2 yaşına basacak kızımın kıyafetleri hep yepyeni tertemiz benden isterlerdi verirdim snra baktım hak etmiyor ben vermeyi kestim gidip gelmem konuşmam numarası bile yoktur bende 1 yıldır tamamen ilişkiyi kestim doqum yapalı 40 gün olacak hic bise olmamış gibi ikidir evime geliyor takıyor eline koluna altını görülecek şekilde hava atmak için Allah akıl versin öle insanlara
Ben o konuda cok wansliyim canim cunki eltim kendi ablam ben hamileyim henuz onun bebegi yok yeni evlendi ayni evde yasiyoruz cok da mutluyuz. Bana da gozu gibi bakiyor
Bebeğiniz Yaklaşık Elma Büyüklügünde.
Göz kapakları hala kapalı ancak ışığa duyarlılık olur. eğer karın bölgesine ışık tutarsak yönünü çevirir.
Amniyotik sıvı solunum sistemini doldurarak akciğer gelişimine yardımcı olur.
Bu dönemde bazı gebelerde burun kanaması görülür. bunun sebebi kan hacminin artışı ve damarlarda oluşan genişleme ve 2. trimesterde oluşan tansiyon düşmeleri. Bebeğinizin boyu yaklaşık 12 cm ağırlıgı 74 gr