Eltim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan Eltim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,476 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eltim
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervegüll

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Git kuzum büyüklük sende kalsın çok durmazsin olur biter
Kız ben doğum ettim gelmedi yanıma 3 gün sonra geldi misafir gibi oturdu kalktım o halimle hizmet ettim ona kocasına yarım saat oturup defolup gitti dezgahin üstünde bulaşıklar vardı insan el atar yıkar degilmi o hiç oralı bile olmadı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kız ben doğum ettim gelmedi yanıma 3 gün sonra geldi misafir gibi oturdu kalktım o halimle hizmet ettim ona kocasına yarım saat oturup defolup gitti dezgahin üstünde bulaşıklar vardı insan el atar yıkar degilmi o hiç oralı bile olmadı
Gelde git ona vallahi hiç içimden gelmiyo gitmek

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar etlim amelyat oldu yanına gitmek içimden hiç gelmiyo sizce ne yapmaliyim
Eltileri allah ala ya dunden beri kizginim yaptiklarimi helal etmiyorum alt katimda oturuyor dün balık pişirdi buram buram korkuttu oğlumda anne yengemden balik isteyelim deyip durdu insan hamile kadin var bi lokma cikarayim der ben o hamileyken daha tadina bakmadan indirirdim ona yesin diye zıkkım olsun yaptıklarım gözüne dizine dursun çıkarcı pislikk 👿 seninde icinden gelmiyorsa hic gitme ben yaptım da noldu kendilerine yapılsa kıyamet kopar bize yapilinca ay ne bileyim dusunemedim derler

Aselcik

Kayıtlı Üye
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gelde git ona vallahi hiç içimden gelmiyo gitmek
sende aynısını yap git otur misafir gibi hicbise yapma sonra kalk evine git gitmedi demezler

Tüm sayfalar yüklendi.