Eltim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan Eltim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,488 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eltim
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervegüll

Eymenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Benim eltimde tam bir yılan aşırı kıskanç hasetliğinden kendi kendine triplere girer küser saçma sapan hareketler evime gelir yer içer elini Birseye vurmadan gider eskiden büyüklük bende kalsın der alttan alırdım şimdi o ne yaparsa iki katını yapıyorum valla hiç umrumda bile değil iki hamileliğimde de ben hamile kaldım diye kendi de arkama hemen hamile kaldı ne alsam aynısını alıyor tam bir sinsi yılan yani demem o ki o sana 3 gün sonra geldiyse sende 1 hafta sonra git sende. Misafir gibi otur kalk hiiç taviz verme ❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım bi niyet oluştur kafanda mesela de ki Allah ım bebeğimi sağlıkla kucağıma alma niyetiyle hasta ziyareti yapıyorum sen kabul et. Ya da Allah ım evlatlarımın ömürleri bereketli olsun diye bu hasta ziyaretini yapıyorum. Niyetini kendine döndür daha güzel olur 😊😊
Çok güzel bir düşünce bak bu 👏🏻👏🏻👏🏻

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Annem hep böyle olaylarda itin hatri yoksa sahibinin hattı der aynı şekil davran eşinle aran bozulmasın sen ona bak derim ben
Öğlen eşim mesaj atmış diyoki yengem amelyat olmuş git bı geçmiş olsuna ben geç gelirim. Ben de valla gidemem dedim bende doğum ettim kim benim kapımı açtı hiç gidemem arayıp kızdı bağırdı bende dedim kusura bakma gitmiyorum istediğini söyle ne yaparsan yap ben onlara hizmet edecem diye sabaha kadar sancidan yatamadım ne çabuk unuttun dedim kızdı bağırdı bağırdı kapattı telefonu

Gule30

Kayıtlı Üye
rank
Kız ben doğum ettim gelmedi yanıma 3 gün sonra geldi misafir gibi oturdu kalktım o halimle hizmet ettim ona kocasına yarım saat oturup defolup gitti dezgahin üstünde bulaşıklar vardı insan el atar yıkar degilmi o hiç oralı bile olmadı

Gelde git ona vallahi hiç içimden gelmiyo gitmek
Sende 3.gun git cnm . Kim sana nasıl geliyorsa sende öyle yap gitmek istemiyorsan gitme ohhh 😅

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Eltileri allah ala ya dunden beri kizginim yaptiklarimi helal etmiyorum alt katimda oturuyor dün balık pişirdi buram buram korkuttu oğlumda anne yengemden balik isteyelim deyip durdu insan hamile kadin var bi lokma cikarayim der ben o hamileyken daha tadina bakmadan indirirdim ona yesin diye zıkkım olsun yaptıklarım gözüne dizine dursun çıkarcı pislikk 👿 seninde icinden gelmiyorsa hic gitme ben yaptım da noldu kendilerine yapılsa kıyamet kopar bize yapilinca ay ne bileyim dusunemedim derler
Bnmkide ayni aybi gorseniz yok senin cocuk 800 grm flan dior bugun kontrolden geldim kilosunu soyledim fesatlandi cekemedi cok kilolu kilosu fazla dior simdi kiskanc pislim nolcak

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Benim eltimde tam bir yılan aşırı kıskanç hasetliğinden kendi kendine triplere girer küser saçma sapan hareketler evime gelir yer içer elini Birseye vurmadan gider eskiden büyüklük bende kalsın der alttan alırdım şimdi o ne yaparsa iki katını yapıyorum valla hiç umrumda bile değil iki hamileliğimde de ben hamile kaldım diye kendi de arkama hemen hamile kaldı ne alsam aynısını alıyor tam bir sinsi yılan yani demem o ki o sana 3 gün sonra geldiyse sende 1 hafta sonra git sende. Misafir gibi otur kalk hiiç taviz verme ❤️

Çok güzel bir düşünce bak bu 👏🏻👏🏻👏🏻
Eltinin iyisini görmedim daha ben gören varmi

Eltileri allah ala ya dunden beri kizginim yaptiklarimi helal etmiyorum alt katimda oturuyor dün balık pişirdi buram buram korkuttu oğlumda anne yengemden balik isteyelim deyip durdu insan hamile kadin var bi lokma cikarayim der ben o hamileyken daha tadina bakmadan indirirdim ona yesin diye zıkkım olsun yaptıklarım gözüne dizine dursun çıkarcı pislikk 👿 seninde icinden gelmiyorsa hic gitme ben yaptım da noldu kendilerine yapılsa kıyamet kopar bize yapilinca ay ne bileyim dusunemedim derler
İnsan komşusu na gene birir bir lokma kaldık hamile kadına düşüncesiz bir eltin var

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Kızlar etlim amelyat oldu yanına gitmek içimden hiç gelmiyo sizce ne yapmaliyim
Canim sende misafir gibi get kimse senden daha usdun diýil o ne yadiysa sanda aynisini yap!

İnsan komşusu na gene birir bir lokma kaldık hamile kadına düşüncesiz bir eltin var
Bende gormedim🤣

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Bnmkide ayni aybi gorseniz yok senin cocuk 800 grm flan dior bugun kontrolden geldim kilosunu soyledim fesatlandi cekemedi cok kilolu kilosu fazla dior simdi kiskanc pislim nolcak
Hiç söyleme iyimis de geç fesatlanmasin boşuna nazar etmesin insan maşallah der bi

Düşünce ne gezer onda be bir yil boyunca cocugunu ben yıkadım dogum yaocak diye evini temizledim cantasina varana kadar hazirladim cani ne cektikse pişirdim verdim gece gündüz demedim tadilat vardi bir ay bende yedi icti yan yatti elini birseye surdurmedim ikimizde ayni anda hamile kaldik bi tavır bir triplere girdi sonra o düşük yaptı ondan beridir burnu bu havada allah vere 5 tane yapsın banane gecen gunde ay yine hamileyim galiba diyo pislik prezervatif delik çıktı gene diyor dedim sende bimden mi aliyon bilerekmi deliyon her delikde sana denk geliyor surati asti gitti hemen 🤣bir oğlu var daha kızı birbucuk yaşında bir dusuk yapti peşine yine hamile kaldi bide bize yutturmaya calisiyo delik çıktı ben yermiyim istiyon iste

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.