Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kız ben doğum ettim gelmedi yanıma 3 gün sonra geldi misafir gibi oturdu kalktım o halimle hizmet ettim ona kocasına yarım saat oturup defolup gitti dezgahin üstünde bulaşıklar vardı insan el atar yıkar degilmi o hiç oralı bile olmadı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hiç söyleme iyimis de geç fesatlanmasin boşuna nazar etmesin insan maşallah der bi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Düşünce ne gezer onda be bir yil boyunca cocugunu ben yıkadım dogum yaocak diye evini temizledim cantasina varana kadar hazirladim cani ne cektikse pişirdim verdim gece gündüz demedim tadilat vardi bir ay bende yedi icti yan yatti elini birseye surdurmedim ikimizde ayni anda hamile kaldik bi tavır bir triplere girdi sonra o düşük yaptı ondan beridir burnu bu havada allah vere 5 tane yapsın banane gecen gunde ay yine hamileyim galiba diyo pislik prezervatif delik çıktı gene diyor dedim sende bimden mi aliyon bilerekmi deliyon her delikde sana denk geliyor surati asti gitti hemen bir oğlu var daha kızı birbucuk yaşında bir dusuk yapti peşine yine hamile kaldi bide bize yutturmaya calisiyo delik çıktı ben yermiyim istiyon iste