Sorum var Elveda

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aleyna Yavuz tarafından oluşturulan Elveda başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,967 kez görüntülenmiş, 225 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Elveda
Konbuyu başlatan Aleyna Yavuz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep41

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Hakkinda hayirlisi olsun birtanem nasilsin iyimisim
Nasıl olunursa öyleyim canım 6 senedir beraber olduğum adamın anasına bi laf söyledim diye bu denli değişmesi biraz bana tuhaf geldi yani bugün hiç onu tanımadığımı anladım gerçekten
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah hakkinizda hayirlisini nasip etsin. Belki ayrilinca ne kaybettiginin farkına varip daha sağlam temelli bir evlilige adim atarsiniz. Allah en guzelini en hayirlisini nasip etsin 🤲
Büyük konuşmak istemiyorum ama bundan sonra evlilik düşünmüyorum önceliğim Kızım o sağlıklı bir şekilde büyüsün de tek amacım ama layık bir anne olmak

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Nasıl olunursa öyleyim canım 6 senedir beraber olduğum adamın anasına bi laf söyledim diye bu denli değişmesi biraz bana tuhaf geldi yani bugün hiç onu tanımadığımı anladım gerçekten

Büyük konuşmak istemiyorum ama bundan sonra evlilik düşünmüyorum önceliğim Kızım o sağlıklı bir şekilde büyüsün de tek amacım ama layık bir anne olmak
Allah hakkında hayirlisini nasip etsin. Evlilik dusunmediginin farkindayim, esin belki pişman olur anlaminda dedim. Bundan sonra daha guclu olma zamanin, gücünü kaybettiğini hissedersen herkes burada yaninda olur. Bundan sonra Allah yardımcın olsun 🤲

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Valla yaa ye iç gez en güzeliymiş geç anladım ben de 😅 elalemin adamının çamaşırını bulaşığını yıkamak için evleniyoruz resmen onda da yaranamıyoruz 😅
Aynen öyle valla

Ya inşallah barışırlar🥺🤲🏻🤲🏻💙
O kadar çok istiyorum ki Allah biliyor 🤲

Bugün gittik kuzum açtık davayı
Ama içimden bir ses siz yine barışacaksiniz sonunda diyor bak ne seni ne eşini tanıyorum ama bence eşin seni çok seviyor hislerim bu

Son düzenleme:

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar hayırlı geceler nasılsınız bir süredir eşimle sorun yaşıyorduk bugün tamamen evliliğimizi sonlandırma kararı aldık ve ailemin evine geldim az önce kızımla beraber yaşadığım bu sıkıntıdan dolayı artık buraya da girmek istemiyorum kafam baya dolu çünkü burda çok şey paylaştık sizlerle hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun hakkınızı helal edin bilerek yada bilmeyerek birşey yaptıysam kusura bakmayın kendinize dikkat edin Allah'a emanet olun 🤚
Canım hakkinda hayırlısı tabi ama keşke biraz daha birbirinize zaman tanisaydiniz tabiki en iyisini sen bilirsn ama neler yaşadın burda kimse bilmez evladın var ya zor olur diye dedim bide niye herkes bu uygulamadan yaprak dökümü gibi gidiyo ya

Tüm sayfalar yüklendi.