Sorum var Elveda

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aleyna Yavuz tarafından oluşturulan Elveda başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,950 kez görüntülenmiş, 225 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Elveda
Konbuyu başlatan Aleyna Yavuz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep41

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim hep yanında olsun o kızına o kadar içim parçalanıyor ki belki kizacaksin bana ama ağlıyorum şuan yazarken bende aynılarını yaşadım kızım hep babasını sayıkliyordu emin ol ben çok şeyler yaşadım ama sırf çocuklarım için bir şans daha verdim çocuklar babasız büyümesin yaa🥺🥺🥺
Canım ben bugün de konuştum kendisiyle dedim ki iki senedir bir kez kavgamız olmadı bak ben eşimi öyle severdim ki kendisi dersi ben bu sevgiyi annemden görmedim sen düşün yemeği tatlısına kadar önüne koydum bir kez kirlide çamaşırını görmedi bir kez ütüsüz gömlek giymedi kızına prensesler gibi baktım ayıptır söylemesi yorgun olmama rağmen bir kez hayır demedim tek sorun sinirli olmammış ben zaten seninle tanıştığımda melek değildim benim yapımı karakterimi altı senedir biliyorsun dedim kayda değer bahanesi yok yani kendisi istemiyorum bitti bende tamam dedim başka da bişey demedim

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Canım ben bugün de konuştum kendisiyle dedim ki iki senedir bir kez kavgamız olmadı bak ben eşimi öyle severdim ki kendisi dersi ben bu sevgiyi annemden görmedim sen düşün yemeği tatlısına kadar önüne koydum bir kez kirlide çamaşırını görmedi bir kez ütüsüz gömlek giymedi kızına prensesler gibi baktım ayıptır söylemesi yorgun olmama rağmen bir kez hayır demedim tek sorun sinirli olmammış ben zaten seninle tanıştığımda melek değildim benim yapımı karakterimi altı senedir biliyorsun dedim kayda değer bahanesi yok yani kendisi istemiyorum bitti bende tamam dedim başka da bişey demedim
🥺

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Yaa aynı bende öyleyim tabiri caizse saçımı süpürge ettim ona ailesine...neden eşin böyle yapıyor gerçekten saçma ya yuva yıkmak kolay ama sonrası çocukları etkiliyor en çok o yine hayatına devam eder ama o çocukta travma bile.olur Allah sonunuzu hayır etsin

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Yaa aynı bende öyleyim tabiri caizse saçımı süpürge ettim ona ailesine...neden eşin böyle yapıyor gerçekten saçma ya yuva yıkmak kolay ama sonrası çocukları etkiliyor en çok o yine hayatına devam eder ama o çocukta travma bile.olur Allah sonunuzu hayır etsin
Herşeyin hayırlısı canım ne diyim artık Allah'a havale ettim en iyisini o bilir benim evladımın hesabını Allah herkesten sorsun

Tüm sayfalar yüklendi.