Sorum var Emeklemeee

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sevgiyavuzd tarafından oluşturulan Emeklemeee başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 382 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Emeklemeee
Konbuyu başlatan Sevgiyavuzd
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Baharrr

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Selam kızlar biz 8 aylık olduk ama hala emekleme yok sürünmüyor bile karnının üstüne yatırımda 1 dakikadan sonra ağlıyor benim kızım 🥺sizin bebişler ne zaman başladı emeklemeyee😍
Kızım 8. ayda tam emeklemeye başladı canım her bebekte farklıdır endişe etme. Allah izin verecek ki emeklesin yürüsün konuşsun zamanı var demek ki

Sevgiyavuzd

Kayıtlı Üye
rank
Kızım 8. ayda tam emeklemeye başladı canım her bebekte farklıdır endişe etme. Allah izin verecek ki emeklesin yürüsün konuşsun zamanı var demek ki
Oy maşallah senin kıza 😍aslında benim hayalim bebeğimin emeklemesi 🥰o yüzden bu kadar takıyorum

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Selam kızlar biz 8 aylık olduk ama hala emekleme yok sürünmüyor bile karnının üstüne yatırımda 1 dakikadan sonra ağlıyor benim kızım 🥺sizin bebişler ne zaman başladı emeklemeyee😍
Merak etme kuzum daha zamanı vardır benim kızım tam 1 yaşında emeklemeye başladı

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
benim bebegim 6 aylikken geri geri gidiyodu surunerek 7 aydan sonrada maşallahi var emeklemeye başladi simdi 10 aylik olacak tutunarak yuruyo cok şukur 2 aya kalmaz yurur inşallah

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Benim oğlum o aylarda emeklemeye başladı ama kızım 8 aylıkken yürüyordu her bebek farklı canım emeklemeden yürüyen bebişlerde var

Tüm sayfalar yüklendi.