Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ederim canım 5 gün geçti adetim yaptım ama böyle oldu bu ay antibiyotik kullandım ondandır dedim ama bel ağrım filan var adet ağrım oluyo ara ara olmuyorum canım
Teşekkür ederim canım 5 gün geçti adetim yaptım ama böyle oldu bu ay antibiyotik kullandım ondandır dedim ama bel ağrım filan var adet ağrım oluyo ara ara olmuyorum canım
Sende ben gibisin ben de regl geçince test yapmamıştım o ay antibşyotik kullndım ondan geçirkir dedim .nerdeyse 2 hafta olmadım hatta o ada kadın doğumdan kan testi bile yapmıştı doktor, regl 1 hafta kala kanda bir şey çıkmadı regl olacağım gün olmadım aradan 2 hafta geçti artık mide bulantısı vs olunca gidip ilk idrar testi sonradan kan testi yaptırmıştım 1.5 aylık gebeydim şükür oğlum şuan kucagımda. Rabbim istiyorsan sanada nasip etsin inşallah
Kesin ve net sonuç alabilmek için kan tahlili yaptırmanı öneririm kuzum
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 28. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız. Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr