Tamam canımKesin ve net sonuç için kan tahlili yaptır canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Tamam canım vercem inşallahCnm kan testi verirsen kesin sonucu alirsin
Tamam canımKesin ve net sonuç için kan tahlili yaptır canım
Kesin ve net sonuç için kan tahlili yaptır canım
Sende ben gibisin ben de regl geçince test yapmamıştım o ay antibşyotik kullndım ondan geçirkir dedim .nerdeyse 2 hafta olmadım hatta o ada kadın doğumdan kan testi bile yapmıştı doktor, regl 1 hafta kala kanda bir şey çıkmadı regl olacağım gün olmadım aradan 2 hafta geçti artık mide bulantısı vs olunca gidip ilk idrar testi sonradan kan testi yaptırmıştım 1.5 aylık gebeydimşükür oğlum şuan kucagımda. Rabbim istiyorsan sanada nasip etsin inşallah
Canım ben oğlumudaa aynı öğrendim kustum test yaptım çift çıktı 7 haftalık tı benimkide ama öncesinde test yapmıştım hiç çıkmamıştı bekliyim diyorum oğlum 11 aylık olduSende ben gibisin ben de regl geçince test yapmamıştım o ay antibşyotik kullndım ondan geçirkir dedim .nerdeyse 2 hafta olmadım hatta o ada kadın doğumdan kan testi bile yapmıştı doktor, regl 1 hafta kala kanda bir şey çıkmadı regl olacağım gün olmadım aradan 2 hafta geçti artık mide bulantısı vs olunca gidip ilk idrar testi sonradan kan testi yaptırmıştım 1.5 aylık gebeydimşükür oğlum şuan kucagımda. Rabbim istiyorsan sanada nasip etsin inşallah
![]()
![]()
Tamam canım sağolKesin ve net sonuç alabilmek için kan tahlili yaptırmanı öneririm kuzum
Tamam canım sağolKesin ve net sonuç alabilmek için kan tahlili yaptırmanı öneririm kuzum
Elimde test yok kuzum alınca yapcam inşallahKuzum bence yarın tekrar yap

Benimde oğlumda öyle oldu canım 7 haftalık olmuş kustum sonra test yaptım doktora gittim 7 haftalık dedi bakalım bunda ne olcak canımSende ben gibisin ben de regl geçince test yapmamıştım o ay antibşyotik kullndım ondan geçirkir dedim .nerdeyse 2 hafta olmadım hatta o ada kadın doğumdan kan testi bile yapmıştı doktor, regl 1 hafta kala kanda bir şey çıkmadı regl olacağım gün olmadım aradan 2 hafta geçti artık mide bulantısı vs olunca gidip ilk idrar testi sonradan kan testi yaptırmıştım 1.5 aylık gebeydimşükür oğlum şuan kucagımda. Rabbim istiyorsan sanada nasip etsin inşallah
![]()

Benimde oğlumda öyle oldu canım 7 haftalık olmuş kustum sonra test yaptım doktora gittim 7 haftalık dedi bakalım bunda ne olcak canımSende ben gibisin ben de regl geçince test yapmamıştım o ay antibşyotik kullndım ondan geçirkir dedim .nerdeyse 2 hafta olmadım hatta o ada kadın doğumdan kan testi bile yapmıştı doktor, regl 1 hafta kala kanda bir şey çıkmadı regl olacağım gün olmadım aradan 2 hafta geçti artık mide bulantısı vs olunca gidip ilk idrar testi sonradan kan testi yaptırmıştım 1.5 aylık gebeydimşükür oğlum şuan kucagımda. Rabbim istiyorsan sanada nasip etsin inşallah
![]()

Son düzenleme: